Mijn favoriete rode lipsticks.

Wanneer ik film voor mijn Youtube kanaal of wanneer ik gewoon foto's maak voor de blog, zien jullie me heel vaak met een rode lipstick. Daarom dacht ik dat het wel eens handig zou zijn moest ik een overzichtje maken van mijn favoriete rode lipsticks. Ik heb er heel wat, waarschijnlijk te veel om goed te zijn, maar ik draag ze allemaal met veel liefde! Kijk je even mee naar de favorieten?

favoriete rode lipsticks


favoriete rode lipsticks

Toen ik deze lipsticks aan het uitkiezen was viel het me echt niet mee hoor? Enkel donkerrode kleuren? Enkel oranjerode kleuren? Of enkel rode lipsticks met een blauwe ondertoon. Blijkt dat ik van elke categorie er wel iets heb ingestopt!


 • L'Oréal Collection Exclusive lipstick - Laetitia's Pure Red. Oh wat is dit een prachtige lipstick! Een donkerrode kleur met een subtiele bruine ondertoon. Dit maakt hem dé perfecte lipstick voor de herfst en winter + de substantie is ook nog eens helemaal oké! (swatches + review).
 • Rimmel Kate Moss 107. Deze lipstick hebben jullie me al héél vaak zien dragen. Eén van mijn favoriete foto's met deze lipstick is deze van op Instagram (nog tijdens het WK voetbal!). Het is de perfecte donkerrode kleur en ik draag hem zeker op een dagelijkse basis. 
 • L'Oréal Collection Exclusive lipstick - Doutzen's Pure Red. Omdat ik geen keuze kon maken tussen de twee lipsticks van L'Oréal heb ik ze maar allebei opgenomen in het lijstje. Waar de Laetitia's Pure Red dan weer een hele donkere kleur is, is Doutzen's Pure Red een hele frisse oranjerode kleur. Echt prachtig! (swatches + review)
 • Catrice Ultimate Colour Lipstick - MATTraction. Deze lipstick is nog niet zo héél lang uit, maar werd al snel één van mijn favoriete rode lipsticks. Dit is een prachtige berry-rode kleur die heel erg lang blijft zitten en comfortabel draagt! (swatches + review)
 • Essence Longlasting Lipstick - Adorable Matt. Dit is één van de twee matte lipsticks uit het Essence assortiment en hoe mooi is hij wel niet. Op zich is het een vrij basic rode kleur maar net dat maakt hem vrij draagbaar en makkelijk te combineren.  (swatches + review)

Je kan heel duidelijk zien dat ik een boontje heb voor de matte rode lipsticks. Een glansje is namelijk niet zo praktisch bij héle gepigmenteerde kleuren omdat ze dan al snel op je hele gezicht belanden. Mat a.u.b!

favoriete rode lipsticks

favoriete rode lipsticks

favoriete rode lipsticks

favoriete rode lipsticks

favoriete rode lipsticks

favoriete rode lipsticks

favoriete rode lipsticks

Welke is jouw favoriet?

Share:

7 reacties

 1. Ben niet zo voor rode kleuren, ze gaan me niet altijd even goed af. Maar die van Rimmel en Catrice zijn mijn faves!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die donkere van L'Oreal is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi overzicht! Die van Rimmel lijkt mij heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de rimmel lipstick ook, echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtjes. Die donkerrode is echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen