Nieuw van H&M: top picks!

H&M krijgt voortdurend nieuwe items binnen en ik vind mezelf dan ook regelmatig terug op de website. Jammer genoeg heeft H&M Belgiƫ nog steeds geen webshop dus blijft het op dit moment bij kwijlen en hopen dat ik het binnenkort ergens in de winkels spot. Kijk je even mee?

top picks h&m winter
 • Superstretch Tregging: Deze legging is zeker niet voor iedereen weggelegd, en hoewel het bijna-gordijnachtige printje sommige mensen zal afschrikken, vind ik het werkelijk top. Gecombineerd met simpele schoentjes en top kan dit zeker een leuk item zijn!
 • Tricot Top. Ja, ik ben me er volledig van bewust dat het bijna winter is en crop tops voor velen dan een no-go zijn. Toch vind ik dat het nog altijd leuk kan gecombineerd worden in de winter. Hoe ik het zie? Simpele jeans, deze top, bruine chelsea boots en m'n favoriete beige trench coat. Wat denk jij? 
 • Salopette. Ik was als kind al verzot op deze dingen, en nu nog. Dit simpele model zou zo leuk staan met een houthakkersblousje onder! Ik zie me er zo al mee de baan op gaan, nog een paar leuke botjes erbij en klaar!
 • Dr. Martens. Ze zijn nog altijd een echte hype en je spot ze ook nog steeds in het dagelijks straatbeeld. Nu weet ik niet of ik er al het geld aan zou kunnen uitgeven, maar ik weet wel dat deze "dupes" van H&M misschien een optie zijn! 

Wat is jouw favoriete item? 

Share:

6 reacties

 1. Die schoenen zijn echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit ook al jaren te wachten op de Belgische webshop! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke schoenen. Denk alleen niet dat ik ze zelf aan zou doen! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die schoenen zou ik ook wel meteen kopen!! Ik vind de schoenen van H&M altijd erg goed. Ik heb er al vaker schoenen gekocht, zowel ballerina's, als laarsjes, als hoge hakken en ze gaan altijd lang mee en ze zitten super!! Echt goede kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen