Catrice Ultimate Stay Lip Liners.

Na jullie gisteren de nieuwe Ultimate Stay lipsticks voor te stellen is het vandaag de beurt aan de nieuwe Ultimate Stay Lip Liners! Ik was al fan van de vorige lipliners van Catrice, maar de omschrijving "Ultimate Stay" klinkt me als muziek in de oren. Benieuwd? Lees dan snel even mee!

review catrice ultimate stay lip liners

Deze nieuwe lippotloden zijn makkelijk op te draaien, je hoeft ze dus niet te scherpen en je verliest dus geen product. In totaal kan je kiezen uit 9 verschillende kleurtjes. Ik nam er drie mee die perfect zijn voor de aanstormende koude maanden: 030 Boysenberry, 040 Love The Way You Plum en 050 Rosy Rose.

review catrice ultimate stay lip liners

Mijn lippen zonder iets op: 


review catrice ultimate stay lip liners

Catrice Ultimate Stay Lip Liner - 030 Boysenberry

Boysenberry is een donkere fuchsia-berry kleur. Dit is echt één van mijn meest favoriet kleuren ooit en zeker voor de herfst vind ik hem prachtig!

review catrice ultimate stay lip liner boysenberry

review catrice ultimate stay lip liner boysenberry

review catrice ultimate stay lip liner boysenberry

Catrice Ultimate Stay Lip Liner - 040 Love The Way You Plum

De naam van deze lipliner alleen al vind ik heel goed gevonden. Verder is heet ook nog eens een prachtige kleur. Het is een hele donkere rode kleur met een berry-paarse ondertoon.  

review catrice ultimate stay lip liner love the way you plum

review catrice ultimate stay lip liner love the way you plum

review catrice ultimate stay lip liner love the way you plum

 Catrice Ultimate Stay Lipstick - 050 Rosy Rose

Dit is een prachtige medium roze kleur en sluit perfect aan de bij Ultimate Stay Lipstick in Floral Coral.

review catrice ultimate stay lip liner rosy rose

review catrice ultimate stay lip liner rosy rose

review catrice ultimate stay lip liner rosy rose

review catrice ultimate stay lip liner rosy rose


Deze lipliners hebben uiteraard een matte finish. Ik zie zeker en vast de link tussen de Ultimate Stay Lipsticks en de Lip liners. Beiden hebben een semi-matte tot matte finish. Ook brengen deze lip liners heel makkelijk aan en zij ze goed gepigmenteerd. 

Ik ben zeker heel tevreden over deze lip liners. Je kan ze natuurlijk gebruiken als basis voor je lipstick, maar zoals je op de foto's kan zien kan je ze ook prima op zichzelf dragen en heb je een mooie matte lip als resultaat. De lip liners blijven zeer goed zitten, ook na een maaltijd. 

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Ultimate Stay Lip Liners zijn verkrijgbaar in de Kruidvat filialen met een derde Catrice schap. Wil je weten of jouw Kruidvat filiaal zo'n derde schap heeft/krijgt? Klik dan even hier en vul jouw gemeente/stad in! Per stuk betaal je €2,39.

Welke kleur is jouw favoriet? 


Share:

10 reacties

 1. Ze zien er echt heel goed uit! Zou ze alle 3 wel willen halen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt goed en ziet er mooi uit! En het prijsje vind ik ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zien er goed uit! De eerste en de laatste wil ik denk ik wel, voor de middelste kleur heb ik er al een voor bij m´n MAC lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes!! Alleen durf ik toch echt niet goed zo donker gaan. Ik doe het wel, maar ik krijg er dan elke keer weer opmerkingen over... Ik vind het dan altijd zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. God ze zijn echt prachtig!!! Na mijn no-buy maand ga ik er hier zeker een van scoren! WAUW

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow boysenberry is een onwijs mooie tint, ...

  BeantwoordenVerwijderen