Mijn snelle herfst make-uplook.

Je moet dringend de trein op naar je werk, school, noem maar op en ook al is er eigenlijk geen andere optie dan vroeger uit je bed te klimmen, je wil toch iéts van make-up op je gezicht hebben. Vandaag toon ik jullie mij go-to make-up look voor als het wat sneller mag gaan! Kijk je even mee?

snelle herfst make-up look

Als het snel moet gaan speel ik altijd op safe en gebruik ik producten waarvan ik wéét dat ze goed werken. Een neutrale look is, uiteraard, het resultaat!

Gezicht

Rimmel Wake Me Up Foundation - review
Maybelline Anti Age The Eraser Eye Concealer
Catrice Colour Correcting Mattifying Powder
ELF Contouring Blush & Bronzing Powder - Turks & Caicos - review

Ogen

Essence Hello Autumn oogpotlood - leaves are the new beef - review
Catrice Lash Extensions mascara

Lippen

Hema Pretty Lips Lipgloss - Spicy Brown (17) - review

snelle herfst make-up look

snelle herfst make-up look

snelle herfst make-up look

Welke producten zijn bij jou een vaste waarde in je make-up bag? 

Share:

4 reacties

  1. Mooie look en zeker snel! Een opvallende lipcream en blush zijn de must voor mijn make-up tasje voor het geval dat ik echt geen tijd heb om me op te maken (dan zet ik mijn bril heel de dag op en leg ik nadruk op mijn lippen + beetje blush).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look waarbij de lipgloss echt tot zijn recht komt vind ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie neutrale look, mijn vaste producten zijn de true match foundiation van Loreal, compact powder van Mac, wenkbrauwpotlood van Essence en bronzer van Benefit. Daar kan ik echt niet zonder! Het liefst nog in combinatie met mascara en blush!

    BeantwoordenVerwijderen