Favoriete make-up looks van de afgelopen tijd!

Onlangs lijstte ik al eens een keertje mijn favoriete make-uplooks en outfits van de voorbije maand op, vandaag is het weer tijd voor zo'n lijstje, al behandel ik nu enkel de make-uplooks! Ik heb weer volop mijn donkere lipsticks en lip liners bovengehaald en in het algemeen mijn make-uplook wat gepimpt voor de herfst. Lees je even mee?

make-up look herfst • Bij de eerste look wou ik vooral de nadruk leggen op deze prachtige, nieuwe Ultimate Stay Lipstick van Catrice in Plum & Base. Hier bracht ik hem vrij licht aan, maar je kan hem zeker opbouwen tot een donkere plum kleur, ideaal voor de herfst!
 • Voor de laatste look haalde ik mijn inspiratie bij de make-uplooks van Kylie Jenner. Eigenlijk is het een vrij neutrale look, maar toch worden de lippen op een andere manier geaccentueerd en zijn de halve valse wimpertjes een must. Ik ben helemaal weg van deze look!


make-up look herfst

make-up look herfst

make-up look herfst

Nu is het aan jullie om te stemmen! Wat is jouw favoriete look?h

Share:

5 reacties

 1. Moeilijke keuze hoor! Ik ga dan voor nummer 1, perfect voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je look met die donkere lipstick echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die donkere kleur is super!! Staan je allemaal zeer goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle lipsticks staan je even geweldig. Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste look vind ik het beste staan bij jou! ^^

  BeantwoordenVerwijderen