Mijn Lush Winter Wishlist!

In de zomer ga ik nogal snel eens voor een simpele douche of een vlug bad. In de herfst/winter daarentegen geniet ik des te meer van een lekker warm bad én dan nog het liefste met iets van een bruisballetje en een scrubje erbij. Vanaf 3 oktober ligt de winterspulletjes terug in de winkels van Lush, maar ik deel vandaag alvast mijn wishlist met jullie! Benieuwd? Lees dan even mee!

lush winter wishlist

Father Christmas Bath Bomb - Ook zo'n fan van een lekkere, snoeperige geur op zijn tijd? Dan is deze Bath Bomb wellicht iets voor jou. Hij heeft dezelfde geur dan de Snow Fairy douchegel en is daarom ook bij velen een geliefd product. Dit is een product die er ook vorig jaar bijzat en dit jaar komt hij zeker mee naar huis! 

lush winter wishlist


The Christmas Penguin Bubble Bar - Bij een goed bad horen natuurlijk bubbeltjes. Deze is volgens mij ook een repromotie van vorig jaar. Hij ziet er zooo énorm schattig uit en door zijn noten van oranjebloesem en manadarijnolie zal hij zeker bij velen geliefd zijn!

lush winter wishlist


Rose Jam douchegel - Ik rook deze vorig jaar in de Lush winkel en had er énorm spijt van dat ik hem uiteindelijk niet meebracht naar huis. Dit jaar staat hij op mijn wishlist en belandt hij zeker en vast in mijn winkelmandje. Deze douchegel ruikt, uiteraard, voornamelijk naar rozen!

lush winter wishlist

Reindeer Rock zeep - Ik ben normaal een veel grotere fan van douchegel dan van vaste zeepjes, maar de beschrijving van deze zeep heeft me helemaal omgekocht. Deze zeep ruikt heel sterk naar besjes en dat is natuurlijk nooit verkeerd! Heb je het design al eens goed bekeken? Beeeee-autiful!

lush winter wishlist

En wat staar er op jouw Lush wishlist?!

Share:

1 reacties

  1. Wauw prachtige producten ! Vorig jaar kocht ik de Magic Wand, waar ik nog steeds helemaal fan van ben. Ik denk dat ik dit jaar ook onder andere voor die schattige pengiun ga ! :D

    BeantwoordenVerwijderen