De Kate Moss 107 legende.

Sommige lipsticks dragen een heel verhaal met zich mee. MAC's Angel is een veel gedragen lipstick door Kim Kardashian, Velvet Teddy zou dé lipstick zijn waarmee Kylie Jenner haar perfecte pout creëert en ga zo maar verder. Ik ben geen celebrity of iets dergelijks, maar ook ik heb mijn signature lipstick. Lees je even mee?

kate moss 107 lipstick

Mijn all-time favoriete lipstick? Kate Moss 107 lipstick. Ik leerde hem, nu enkele jaren geleden, kennen door Zoella op Youtube. Zij droeg hem af en toe, maar eens ik hem op mijn lippen had gesmeerd bleef ik er verliefd op. Als ik niet weet welke lipstick ik wil dragen ga ik steevast voor deze, mijn signature Kate Moss 107.

kate moss 107 lipstick

kate moss 107 lipstick


kate moss 107 lipstick

kate moss 107 lipstick


Maar waarom is dit nu zo'n fijne lipstick? Wel, het is dé perfecte mengeling van een rode kleur met berry en wat paars,... beeeeee-autiful! Daarnaast is hij niet hélemaal mat, maar heeft hij zo toch die échte rode-lipsticktouch en blijft hij heel goed zitten. Dat is het ook gewoon voor mij: een perfecte kleur, een zo goed als perfecte consistentie. Daarnaast vind ik hem ook goed passen bij mijn huidskleur.  Can I marry you, dear lipstick?

Heb jij zo'n signature lipstick? 

Share:

9 reacties

 1. Wat een prachtige kleur, echt heel erg mooi! Ik draag standaard tegenwoordig Incognito van Dior :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi wat leuk dat je er zo enthousiast over schrijft. Ik heb deze zelf ook, maar ik draag hem eigenlijk veel te weinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kleur! ik draag veel te graag mijn Revlon Raspberry Pie lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur! Deze wilde ik laatst al heel graag kopen, maar heb hem laten liggen :( Dom van mij !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lipstick waar ik bijna elke keer op reageer op je instagram zonder telkens door te hebben dat het weer deze was :D Ondertussen weet ik het en moet ik er niet meer naar vragen haha :D Maar hij is echt supermooi! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi kleurtje! Berry, maar toch fel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt? Ik heb deze ook maar vind hem juist verschrikkelijk, haha. Smaken verschillen!

  BeantwoordenVerwijderen