Review: Catrice Highlighter Pennen!

Onlangs konden jullie al een First Impressions lezen over de nieuwe Illuminating Highlighter Pen van Catrice. Na beide kleuren uitgebreid getest te hebben, is het vandaag eindelijk tijd voor het verdict: kunnen deze pennen opboksen tegen hun duurdere tegenstanders of zijn ze eigenlijk maar productjes van niets? Benieuwd? Lees dan even mee!

catrice highlighter pen

We kennen dit soort pennen al onder verschillende vormen, het meest voorkomende is een transparantere concealer, denk maar aan de YSL Touch Eclat. Deze pennen van Catrice hebben echter niets met concealer te zien, het zijn pure vloeibare highlighters.

Je kan de verschillende kleuren duidelijk onderscheiden door de verschillende kleur verpakking.
De Illuminating Highlighter Pen is een lichtroze highlighter met zilveren shimmers en komt in een prachtige rosé-gouden pen, de Bronzing Highlighter Pen heeft een gouden-brons kleur met gouden shimmers enkomt in een bronskleurige pen. Beiden hebben een heel fijn borsteltje waarmee je het product voorlopig kan plaatsen waar je het wilt hebben.

catrice highlighter pen

catrice highlighter pen

catrice highlighter pen

Catrice Illuminating Highlighter Pen 

Zoals al gezegd, is dit een hele mooie vloeibare highlighter, lichtroos met zilveren shimmers. Perfect voor de meiden met een lichte huidskleur! Het resultaat is subtiel, maar geeft een gezonde boost aan de huid.

catrice illuminating highlighter pen

Catrice Bronzing Highlighter Pen

Deze pen is, zoals de naam het zelf zegt, meer goud van ondertoon en ook geschikt voor mensen met een iets diepere huidskleur. Ik zou hem vooral aanraden voor mensen met een huidskleur gelijk aan de mijne of donkerder, voor de hele lichte huidjes is hij iets minder geschikt.
Ook deze geeft terug een vrij subtiel resultaat, al kan je de kleurintensiteit natuurlijk altijd wat opbouwen.

catrice bronzing highlighter pen

catrice bronzing highlighter pen


Ik zou deze pennetjes zeker en vast aanraden. Wanneer je nog wat bang bent om voluit te gaan met je highlighter of je het gewoon wat subtieler wilt, zijn deze highlighter pennen zeker wat voor jou!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Catrice Highlighter Pennen zijn verkrijgbaar in Kruidvat filialen met een derde Catrice schap en kosten per stuk €3,99.

Wat vind jij van het concept? 

Share:

4 reacties

 1. Wauw, ik kende ze niet. Lijken me fijne high lighters. Ga ze zeker nog eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele subtiele high lighters
  ik denk dat mijn huid wel ietsje te bleek zal zijn voor deze

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd opzich wel van een opvallende highlighter, maar toch vind ik deze erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen