Must-have blushes voor de herfst!

Ik moet het toegeven, ik heb mijn bluscollectie de laatste maanden meer uitgebreid dan nodig. Eén ding is zeker, ze moesten allemaal maar zo mooi niet zijn! De blushes die ik jullie vandaag toon zijn allemaal verkrijgbaar in de drugstore, dus makkelijk te verkrijgen én betaalbaar!

blushes fall herfst

Peachy, rosy, neutraal, let's go!

 • Catrice Multi Colour Blush - Strawberry Frappucino. Verandert jouw huidskleur ook danig doorheen het jaar? Met deze blush kan je alle seizoenen aan, je kan namelijk elke kleur apart gebruiken. Meestal neem ik gewoon een kwast en combineer ik alle kleurtjes. Resultaat: een frisse, neutrale peachy kleur!
 • Essence Silky Touch Blush - Kissable. Deze kleur bevindt zich nog niet zo heel lang in het assortiment van Essence, maar ooooh wat is hij mooi! Het is dé perfecte subtiele plum kleur met prachtige shimmertjes erin. En euhm,... de pigmentatie is wauw!
 • Max Factor Miracle Touch Creamy Blush - Soft Murano. Het is geen geheim dat ik een grote fan ben van cream blushers, ze zien er natuurlijk uit en de meest zijn ook nog eens snel en makkelijk aan te brengen. Deze kleur is ronduit perfect voor het najaar, ik zie het zo al samen met een berry lipkleurtje. Yeah!
 • Als laatste heb ik nog deze blush van Bourjois - Rose Coup de Foudre. Dit is een prachtige oranje-peachy kleur. Hij heeft die perfecte diepte die je zoekt in een blush voor het najaar. Daarnaast is het pigment van deze blush prachtig en zijn de subtiele shimmertjes heel mooi!
blushes fall herfst

blushes fall herfst

blushes fall herfst

blushes fall herfst

Wat is jouw favoriete blush voor dit najaar?  

Share:

13 reacties

 1. de blush van Catrice spreekt mij wel aan....zelf draag ik regelmatig wat donkerdere tinten blush, maar deze van Catrice vind ik er erg leuk uitzien en dat je kan kiezen spreekt mij eigenlijk ook wel erg aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van Catrice ziet er mooi uit, ook handig die verschillende tinten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben helemaal niet zo van de blush maar die van Catrice lijkt me inderdaad wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die eerste ziet er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van Max Factor ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van Essence ziet er leuk uit qua patroontje erin :)
  Maar qua kleur vind ik die van Catrice er wel goed uitzien ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super mooie blushes zeg! Vooral die van Catrice ziet er erg aantrekkelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie blushes, ik zou die van Catrice met die streepjes ook nog wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg leuke blushes! vooral die van essence en catrice vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen