Tag: Project Positief!

Ik werd nog maar net getagd voor de Seven Sins Beauty Blogger Style tag of de volgende staat al op me te wachten! Door de lieve Amy van Twintig en nog wat werd ik getagd om de Project Positief tag te doen. Ik had er zelf wel al van gehoord maar de vragen nog nooit goed gelezen, daar komt vandaag verandering in! Lees je even mee?


project positief tag

Wat is je favoriete quote en waarom?

Hoh, er zijn zoveel quotes en het is zo moeilijk om er eentje te kiezen! Omdat ik al van jongs af aan helemaal fan ben van films is deze quote uit de Lion King me altijd bijgebleven: Hakuna Matata, ofwel, maak je geen zorgen! Het mag dan wel uit een kinderfilm komen, ik vind het nog steeds een quote die heel wat positiviteit met zich meebrengt! Nog een leuke: Home is where the heart is.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!

Nu, het mag wel duidelijk zijn dat ik énorm van bloggen hou. Dit is allemaal begonnen als iets heel onschuldigs, maar is uitgegroeid tot iets waar ik niet meer zonder zou mee kunnen. Ik heb zoveel leuke mensen al ontmoet, word uitgenodigd voor leuke events, kan m'n creatieve ei kwijt, kan andere mensen advies geven,... Ik zou dus heel graag nog meer bereiken in het bloggen, al doe ik het in de eerste plaat natuurlijk nog altijd omdat ik het héél graag doe.

Wat betekent geluk voor jou?

Gelukkig zijn met familie en vrienden en gezond zijn. Dat is het belangrijkste denk ik. Als we allemaal een gezond leven mogen hebben en ons mogen omringen met de mensen die we het liefste rond ons hebben, is ons leven goed geslaagd denk ik.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Hoh, er zijn heel wat mensen die dat kunnen. En niet alleen mensen, maar ook dieren! Wanneer ik me eens effe niet goed voel, dan voelt mijn kleine hond dat precies aan en komt hij bij me zitten. Maar ook mijn ouders maken mij énorm gelukkig door er steeds voor me te zijn.

Voor wat mogen we je 's nachts wakker maken?

Een lekkere, grote kop koffie uit mijn favoriete Ikea tas. Hmm,..

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Dat was gisteren nog! Ik moet me heel vaak inhouden als iemand aan de telefoon is en ik die persoon kan horen tot enkele meters ver. Ik kan een kleine imitatie dan niet laten, en daardoor lagen ik en ons mama gisteren helemaal strijk.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Ik heb nog niets énorm groots gedaan in mijn leven, mijn studie is nog niet afgewerkt en in het algemeen moet mijn grote leven echt nog komen. Ik ben op dit moment gewoon trots op wie ik ben als persoon denk ik.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Als je van iemand houd, je vriendje of je vriendin, je ouders, tante, vrienden, noem maar op, laat dat dan genoeg aan die persoon merken. Het leven is te kort.

Zo, dit was de tag voor vandaag! Ik tag: Romina, Anneleen en Ellen!

Share:

4 reacties