Top Picks Zara Herfst/Winter 2014.

In de zomer vind ik dat er alternatieven genoeg zijn voor kledij van Zara. Hun winterkledij echter vind ik net dat tikje specialer en meer de moeite waard om meer voor te betalen. Enkele dagen geleden werd ik gewoon direct verliefd op enkele items en die deel ik vandaag met jullie! Kijk je even mee?

top picks zara herfst winter 2014


Long Flowy Coat

Echte winterjassen, die heb ik meer dan genoeg. Een leuke tussenjas, die mag echter nog aan mijn kledingkast toegevoegd worden. Als ik één ding niet kan verdragen is het té aansluitende kleding. Ik voel me er ongemakkelijk in en het zit me gewoon niet lekker. Deze jas voldoet perfect aan mijn eisen en, voor Zara althans, valt de prijs ook best mee! Wat me het meest aanspreekt? De lengte!

top picks zara herfst winter 2014

Printed Boat Neck Dress

Ik ben héél voorzichtig wanneer ik kies voor een jurkje, ik heb namelijk een vrij smalle taille, maar vrij brede heupen. Jurkjes die iets langer zijn zien er net wat beter uit bij mij figuur en deze heeft een hele mooie vorm. Vooral de print van dit jurkje vind ik eens iets anders, midi jurken in de winter, het kan!  

top picks zara herfst winter 2014

Studio Silk Ribbon Top

Een losse top die toch wat gecentreerd is bij de taille? Check! Deze blouse zou echt het perfecte shirt zijn voor mijn figuur. De kleur is dan nog eens top! 

top picks zara herfst winter 2014

High Heeled Printed Leather Boots

Met een mooie luipaardprint kan je alles aan volgens mij. Gecombineerd met een simpele outfit kan je je schoenen echt het middelpunt van je outfit laten zijn. Deze enkellaarsjes vind ik echt prachtig, al snap ik dat ze niet voor iedereen zijn. 

top picks zara herfst winter 2014

Reversible Contract Shopper

Als laatste ben ik eigenlijk nog op zoek naar een basic, zwarte tas die bij alle outfits past voor deze winter. Voor wat kan je dan beter kiezen dan een basic zwarte shopper?  Deze van Zara is gewoon perfect in zijn eenvoud en heeft een prachtige prijs. 

top picks zara herfst winter 2014

Bron foto's: Zara België

Wat is jouw favoriete item?

Share:

5 reacties

 1. De blouse is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lijst, vooral de tas vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De jas is mooi! Volgens mij hebben we in Nederland niet alles van jouw lijstje :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou ook echt van de Zara. Ik heb er nog maar net mijn winterjas, die die jij laat zien ziet er ook mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen