Mijn favoriete looks van de afgelopen maand!

De afgelopen weken plaatste ik al her en der een nieuwe make-uplook online, ideaal voor de aanstormende herfst, samen met enkele leuke outfits. Om jullie (en mij!) even een klein overzichtje te geven is hier dit artikel. Ik wil ook even jullie hulp! Welke look vinden jullie het best passen?


Aaah, ik vind het zo moeilijk kiezen tussen deze make-uplooks!

  • In de eerste look ging ik voor warme kleuren op de oogleden en een medium berry lipkleurtje. Ik ben echt helemaal weg van deze look, maar het vergt natuurlijk wat meer werk.
  • Bij de tweede look (rechtsboven) hield ik het heel simpel met wat mascara en een knallende lipstick, MAC Full Speed.
  • Bij de derde look (linksonder) werkte ik met het ELF Eye Enhancing Eyeshadow Palette. Resultaat: een draagbare look met een vleugje peach.
  • De laatste look heb ik waarschijnlijk het meeste gedragen de laatste tijd: wat bruine eyeliner en een nude, glossy lipstick.


Ook deze outfits zijn erg gewaagd aan elkaar:
  • Bij de eerste outfit ging ik voor een broek van Pimkie met een hele drukke print. Deze is héél comfortabel en ziet er ook nog eens heel leuk uit.
  • De tweede look is vooral zwart-wit, iets wat ik sowieso veel draag in de winter. Een simpele legging met een nette blouse. 
  • De laatste outfit is vrij baggy, maar de top gecombineerd met een zwarte legging is ook superleuk. De broek is heel erg cosy en daarmee ideaal voor de koudere dagen. 

Nu is het aan jou om te kiezen. Welke make-uplook + outfit vind jij het leukste? 

Share:

2 reacties

  1. Oh wat leuk dat je voor jezelf de leukste kiest!
    Mijn keuzes gaan naar de make up look links onder en van de outfit vind ik de eerste erg leuk!
    Leuk bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo'n overzicht, ik vind look 2 erg mooi, vooral de lipstick knalt echt! Welke is dat als ik vragen mag? En ik vind outfit 2 het leukste!

    BeantwoordenVerwijderen