Beauty - De "everyday drugstore make-up look"!

Ik ben niet ├ęcht een luxepaardje wanneer het op mijn make-up aankomt. Ja, af en toe trakteer ik mezelf wel eens op een prachtige nieuwe lipstick van MAC of Clarins, maar het grootste deel van mijn stash bestaat toch wel uit drugstore producten. Vandaag toon ik  jullie een look waarin ik eigenlijk al mijn favoriete producten van de drugstore gebruik. Kijk je even mee?


everyday drugstore make-up look


Gezicht.

Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
Maybelline Fit Me Concealer - 15
Catrice Colour Correcting Mattifying Powder
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Catrice Illuminating Blush - I am nuts about you
Essence Bronzer/highlighter - Sun light

Ogen.

Catrice Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara

Lippen

Essence Longlasting Lipstick Nude - 05everyday drugstore make-up look

everyday drugstore make-up look

everyday drugstore make-up look

Wat zijn jouw favoriete make-up producten van de drugstore?Share:

0 reacties