Lifestyle - Personal Update!

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog eens een Personal Update online plaatste, en dus vond ik dat vandaag wel een geschikt moment. Er is de laatste tijd wel het één en ander waar ik over nadenk en algemeen wil ik jullie ook gewoon even een update meegeven. Lees je even mee?


Oh jongens, ziek zijn is toch helemaal niet fijn hé. Ik kreeg vorige week al die stomme kriebels in mijn keel en de keelpijn was ook al gearriveerd. De dagen nadien werd ik eigenlijk alleen maar zieker zodat ik nu al een week thuis zit. Ik had graag wat outfitfoto's genomen ook voor deze blog, maar dat is er dus jammer genoeg niet van gekomen.

Verder is het nu in België paasvakantie, ook voor de mensen die naar de hogeschool en de universiteit gaan. Nu ja, vakantie, eigenlijk moeten we dat meer beschouwen als tijd om te studeren, want echt blok hebben we niet meer voor de examens in juni. Op Pasen zelf gaan we met familie lekker wat eten en verder houden we het vrij rustig,het is ook maar Pasen hé.

Voor de rest gaat het eigenlijk goed met me! Ik ben nog altijd erg blij dat ik de overstap gemaakt heb naar deze lifestyle blog, want ik kan nu letterlijk schrijven waar ik op dat moment zin in heb en dat is gewoon heel leuk. Ook ben ik volop filmpjes aan het maken, want dat is een tijdje achtergebleven. Lekker vooruitwerken zal nodig zijn de komende weken, maar als je met iets bezig bent dat je graag doet vind ik dat helemaal niet erg.


Hoe gaat het met jullie, lieve lezers?

Share:

0 reacties