Beauty - Essence Longlasting Lipstick Nude.

Enkele weken geleden kwam Essence met een nieuwe collectie opzetten: nude lipsticks, nude lipglosses, oogschaduws,... Aangezien ik mijn lipstick collectie als een grote schat beschouw, waren het natuurlijk de lipproducten die mijn aandacht trokken. Het is niet zo makkelijk om echt een goede nude lipstick te vinden die bij me past, dus vond ik dit zeker een leuk initiatief van Essence. Maar zijn ze allemaal wel goed,...? Lees even mee!essence longlasting lipsticks nude review swatches

Deze nude lipsticks komen in dezelfde, ronde verpakking die we kennen van de normale longlasting lipsticks. Wel valt het op dat Essence een effort gedaan heeft want elke verpakking heeft dezelfde kleur dan de lipstick die erin zit. Dit vind ik heel handig, aangezien je de lipsticks makkelijk herkent in je - misschien best grote - stash.essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches

De nieuwe "Nude" collectie bevat 5 kleuren die je ook alle 5 in deze review zal zien terugkomen. De ene is nude met een roze ondertoon, de andere is heel natuurlijk en de concealer nude,...tja, die zit er jammer genoeg ook bij. Laat ons even deze lipsticks van dichterbij bekijken!Essence Longlasting Lipstick Nude - 01 Wearing only a smile.


Dit is de eerste lipstick van de hoop en we treffen hier een erg nude lipstick aan met een roze ondertoon. Vermoeden: ik zal eruit zien als een lijk. Vaststelling: idem. Naast het feit dat dit een énorm lichte kleur is, is hij ook maar flauwtjes gepigmenteerd waardoor hij én niet egaal dekt én de kleur heel raar overkomt. Geen fan van deze kleur.
essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatchesEssence Longlasting Lipstick Nude - 02 Porcelain doll.


Ik krijg al een beetje paniekaanvallen bij de naam alleen, want "porcelain" voorspelt al niet veel goeds als je het mij vraagt, behalve wanneer ze zich op je huidskleuren richten en deze lipstick ideaal zou zijn voor de énorm lichte huidjes. Euhm,...nee. Deze lipstick heeft meer een peachy ondertoon dan de vorige. Deze kleur valt weliswaar iets beter mee dan de vorige, maar dan no is hij voor mij te flets, te slecht gepigmenteerd en verdwijnt hij direct van mijn lippen. Jammer.essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches
Essence Longlasting Lipstick Nude - 03 Come Naturally.


Ik slaakte een kleine vreugdekreet toen ik deze lipstick aanbracht. Eindelijk wat meer pigment en eindelijk een kleur die je ook daadwerkelijk kan dragen. Dit is meer een oudroze kleur, met een hint taupe erin. Vrij speciaal, maar ik vind deze kleur eigenlijk best leuk. Hij blijft ook een stuk langer zitten dan de vorige twee. 

essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatchesEssence Longlasting Lipstick Nude - 04 It's nude time!


De naam zegt alles. Wist ik veel dat na kleurtje 1 en 2 mijn grootste nachtmerrie nog moest komen. Ken je die trend nog van de concealer nude kleuren? Wel,...hier is hij nog eens terug. Deze lipstick had van mij helemaal niet in de collectie gehoeven, maar blijkbaar moet er toch nog vraag naar zijn. Zoals gezegd is dit een concealer nude kleur met weinig pigmentatie, hij laat je eruit zien alsof je net van de doden bent opgestaan en ik draag hem denk ik hierna niet meer, tenzij ik hem mix met een felle kleur om die wat te verlichten. Drommels, drommels, drommels.
essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatchesEssence Longlasting Lipstick Nude - 05 Cool nude.


Net als nummer 3, betekende ook deze kleur een kleine opluchting. Eindelijk terug wat pigment terug te vinden in deze lipstick, je ziet hem op je lippen en hij blijft goed zitten. Dit is een oudroze kleur die net iets donkerder is dan mijn eigen lipkleur, maar ze voorziet van wat extra glans en zorgt voor een egaal canvas. Dit is zeker mijn favoriet van de 5 en heeft dan ook zijn adresje in mijn handtas. essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatches

essence longlasting lipsticks nude review swatchesEssence Longlasting Lipstick Nude - swatches: samenvatting.


essence longlasting lipsticks nude review swatches

Van links naar rechts : 01 - 02 - 03 - 04 - 05

essence longlasting lipsticks nude review swatchesTja, wat moet je hieruit besluiten. Koop nummer 3 en 5, dit zijn echt goede kleurtjes die je elke dag kan dragen, ze verdwijnen niet zo snel van je lippen en ze zijn ook gewoon mooi. Laat de andere kleuren maar allemaal in het schap liggen, ze zijn zelfs hun kleine prijs niet waard en ik vind ze ronduit niet geslaagd.Deze lipsticks zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor een prijsje van ongeveer €2,40. Kijk goed uit wat je mooi vindt en wat niet bij deze lipsticks. Heb jij ze uitgeprobeerd en wat vond je ervan? Share:

3 reacties

  1. Ik heb ook alleen Cool Nude. Die lichte kleurtjes zijn inderdaad helemaal niks.. Dat resultaat krijg ik als ik met het aanbrengen van foundation m'n lippen ook mee neem omdat ik er daarna toch nog lipstick over heen doe.. Niet echt een gewenst resultaat als je het mij vraagt. Nummer 3 en 5 zijn inderdaad wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nummer 3 en 5, en toevallig is dat ook jouw advies :D

    BeantwoordenVerwijderen