Een nieuwe lay-out!

Mijn lay-out, een echte haat-liefdeverhouding. Maar wees eerlijk, heel professioneel zag het er niet uit. Tijd voor iets nieuws! Ik zocht het wereldwijde web af op zoek naar een leuk thema dat er heel clean, maar toch professioneel uitzag. Kijk je even mee?new blo lay-out


Nu, wie zoekt, die vindt!

Aangezien ik een beauty, -fashion, -en lifestyle blog heb, vond ik het belangrijk een lay-out te hebben die er clean uitzag. Outfitfoto's of productfoto's kunnen er al snel wat druk uitzien, dus is het eigenlijk écht nodig dat de rest vrij subtiel blijft. Mijn oog viel op deze lay-out, de "Fresh Blog". Wanneer je deze intypt op Google, kom je er vast wel bij terecht!

Eigenlijk is alles nog zoals voorheen, maar de website is in een nieuw jasje gestoken. Je ziet in de side bar nog steeds al mijn social media links en dergelijke, dus geen veranderingen op dat gebied.Wat vind jij van de veranderingen?


Share:

4 reacties

 1. Heel mooi, I like it! Heel rustig zodat je foto's alle aandacht krijgen! (Ik zie juist dat er onder de post nog een 'proeftekstje' staat bij "About Post Author".)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé Jana, ja , inderdaad, dat moet nog verwijderd worden, net als die previews net boven de comments. Ben nog even aan het uitdokteren hoe dat moet! :)

   Verwijderen
 2. Ziet er heel erg leuk uit, simpel en elegant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit je nieuwe lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen