Lifestyle - Mijn Workout Playlist!

Ik vind het zo lekker om tijdens het sporten een leuk muziekje op te zetten! Dat kan gaan van wat stevigere muziek tijdens een intensieve workout tot wat zachtere muziek tijdens een yoga-sessie. Benieuwd wat er allemaal op mijn workout playlist staat? Lees dan snel even mee!mijn workout playlist

 • Dotan. Wat een fan ben ik op korte tijd van hem geworden! Ik ben sowieso wel fan van zijn genre, maar hij weet bepaalde liedjes toch op een heel speciale manier te brengen. Dit is een heerlijk muziekje bij elke workout, voor mij althans. 

 • Sam Smith. Nog zo'n knaller! We kennen Sam Smith natuurlijk allemaal van de liedjes die ons erg kunnen raken en een ietwat tragische ondertoon hebben, maar toch heeft hij enkele songs die wat meer up beat zijn. Nice!

 • Bastille. Deze groep blijft voor mij echt een topper! Ze hebben echt nog verrassend veel liedjes die perfect in een workout passen.

 • Black Eyed Peas. Ze mogen dan al een hele tijd officieel niet meer bestaan, ik luister hun songs nog steeds! Hun muziek is echt heel lekker om cardio op te doen, maar hé, je kan het natuurlijk op ieder moment luisteren!

 • Eminem. Een goede portie rap is ook van tijd op zijn plaats! Deze liedjes vind ik dan vooral prettig tijdens het lopen omdat je dan wel in het ritme van het liedje lijkt te lopen. Ook sit-ups op de beat uitvoeren kan wonderen doen!Wat staat er op jouw workout playlist? 

Share:

2 reacties

 1. Leuke liedjes! Ik luister eigenlijk vooral veel bollywoodmuziek, ik kan er op de een of andere manier beter door sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind BEP echt nog steeds heerlijke muziek!

  BeantwoordenVerwijderen