Instagram Diary #28!

Wow, het is al een hele tijd gelede dat ik nog eens een Instagram Diary deed! Geen idee waarom, maar vandaag toon ik jullie mijn favoriete kiekjes van de afgelopen weken. Kijk je even mee?instagram diary lifestyle blog25 maart 2015: Tijd om te bloggen! Ik blog altijd met een grote fles water naast me, want soms zit ik zodanig in het moment dat ik vergeet op regelmatige tijdstippen te drinken.instagram diary lifestyle blog


26 maart 2015: I do love shopping! Eigenlijk blijft H&M echt mijn favoriete winkel. Je moet gewoon de leuke items even tegenkomen, maar ik vind het zo leuk dat je een trend kan uitproberen zonder er gigantisch veel geld aan te moeten uitgeven. H&M, I love you!


instagram diary lifestyle blog
29 maart 2015: Haha, wie kent nog de tijd dat we allemaal onze GSM bovenhaalden om in de spiegel   een foto van onszelf te nemen? Laten we dit dan beschouwen als de ge├╝pgradede versie!


instagram diary lifestyle blog3 april 2015: Wakker worden en zien dat het zonnetje ook van de partij is, het verveelt nooit!


instagram diary lifestyle blog
8 april 2015: En dit dan, wat een mooi zicht! Kan jij de mist spotten op onderstaande foto?


instagram diary lifestyle blog


9 april 2015: Fooooood! Soms heb ik echt het gevoel dat ik eten liever zie dan sommige mensen, ach ja. Een receptje vind je hier, ik krijg er spontaan zin in!


instagram diary lifestyle blog
11 april 2015: De zon begon in deze week echt heerlijk te schijnen! Ik ben echt zo klaar voor de zomer!


instagram diary lifestyle blog19 april 2015: Breakfast is served! Binnenkort volgt er nog een artikeltje over mijn favoriete ontbijt, tot dan kunnen jullie even gokken wat er allemaal inzit!instagram diary lifestyle blogWat hebben jullie de laatste tijd allemaal uitgespookt? 

Share:

2 reacties