Beauty - Waves met de Remington Pearl Wand.

Ik heb maar één stijltang en één krultang, that's it. Daar kan ik ook eigenlijk alles mee doen wat ik wil. Een van de bekendste en meest geliefde krultangen is de Remington Pearl Wand, die heb ik dan ook in mijn bezit. Onlangs spotte ik een leuke tutorial (waarvan je de link tevens hieronder kan vinden) waarbij je met een krultang leuke waves kan maken. Ik testte het uit! Lees je even mee?waves remington pearl wandMijn inspiratie was een, alweer, leuke video van de meiden van LiveLifeGorgeous waarin ze 3 haarstijlen voor de lente lieten zien. Willemijn gebruikte een methode dat ik de laatste tijd al enkele keren had gezien en ik vond het dringend tijd dat ik het zelf een keertje uitprobeerde.


Wat heb je nodig?

Heat Protector - L'Oréal Elnett
Krultang - Ik gebruikte de Remington Pearl Wand
Haarlak - L'Oréal Elnett Strong Hold

Hoe ga je te werk?


Verdeel heat protector over je haar zodat het beschermd is tegen de hitte. 

Je krultang moet natuurlijk warm zijn. Omdat ik vrij dun haar heb, ging ik voor een hitte van 180°C.

Verdeel je haar in 2 delen. Dit is geen must, maar het werkt wel fijner.

Pak een relatief dunne pluk haar (bij mij 2 cm, heb je dikker haar, neem dan wat minder), en daar je krultang 1 à 2 keer rond de krultang. Vervolgens schuif je van boven naar beneden met je krultang. Je krultang heeft dus geen statische positie, maar beweegt mee. Het makkelijkste is om de pluk niet té vast te houden. 

Doe de vorige stap voor al je haar en fixeer met wat haarspray.

waves remington pearl wand


Het is begrijpelijk dat je van bovenstaande uitleg weinig kan maken zonder tutorial. Je kan altij de tutorial van Willemijn erop nakijken. Ik doe het een beetje anders, dus indien jullie dat graag zien, kan ik er ook altijd een tutorial over maken.


Dit is echt hoe ik mijn haar graag heb: volumineus met wat vorm erin. Ik heb dit veel liever dan strakke krullen! Wat vind jij van deze haarstijl?

Share:

0 reacties