Fitness - Mijn favoriete killer workouts!

Zoals jullie ondertussen wel weten, ben ik een grote fan van de fitness kanalen op Youtube. Onlangs lijstte ik voor jullie al een paar workouts op, maar vandaag heb ik er weer enkele klaarstaan! Van rustgevende yoga, tot intense yoga, tot "dodelijke" abs workouts! Lees je even mee?
killer workouts

Om mijn lichaam wat op te warmen, begin ik altijd met wat yoga. Na enkele cat cows kies ik meestal een workout uit van YogaWithAdriene. De laatste tijd ga ik vaak voor een "Yoga for weight loss" workout, die eigenlijk verrassend intensief is. Deze workout duurt een 40-tal minuten, dus je bent toch even bezig met al die leuke poses!

Daarna is het tijd voor mijn dagelijkse abs workout. Ik doe er ongeveer 10 minuutjes tot een kwartiertje over. Ik heb natuurlijk mijn eigen schema - dat je hier even kan nalezen - maar ik heb ook enkele andere ab workouts waar ik graag eens mee afwissel. Eentje die ik de laatste tijd ook enkele keren gedaan heb is de "Rihanna Abs Workout" van het kanaal XHIT Daily. Het combineert eigenlijk mijn favoriete oefeningen, al doe ik er toch nog graag enkele extraatjes bij!


Nog zin in een klein, hevig workoutje? Dan heb ik deze nog in de aanbieding van het Youtube kanaal FitnessBlender. Deze workout combineert cardio met oefeningen voor de zijdelingse buikspieren en andere oefeningen. Het is even heel pittig, maar wel heerlijk wanneer je erdoor bent!Zo, nu hebben jullie weer een idee van wat ik de laatste tijd allemaal uitspook! Ooit hoop ik mijn eigen (amateuristische!) videootje te maken over mijn workout, maar dat is nog niet voor direct. Eerst nog even wat aftrainen! Waelke is jouw favoriete workout? 


Share:

0 reacties