Fashion - Outfit Recap: Maart + April!

Ik vind het altijd erg leuk om door mijn voorbije outfitposts te scrollen en mijn foto's op mijn laptop te bekijken. Daarom vond ik het een leuk idee om voor jullie hetzelfde te doen: mijn outfits van de afgelopen 2 maand op een rijtje zetten! Ik zie vooral een verschil qua stijl, en dat vind ik net leuk! Kijk je even mee?
outfit recap march april
Een tijdje terug kocht ik mijn eerste leren jasje: succes! Ik heb het non-stop gedragen sinds ik het gekocht heb. Je kan het ook zo leuk combineren, zoals ik hier gedaan heb met een bijna volledig zwarte outfit! Je kan het een hele stoere outfit laten worden, of je kan het ook wat vrouwelijker maken door de juiste accessoires toe te voegen. Een echte must-have in je wardrobe!


outfit recap march april
Maar het kan natuurlijk ook een stuk vrouwelijker! Het valt me wel op dat, wanneer ik 1 zwart item kies als focus van de outfit, ik de rest ook vrij zwart hou. Dat is dan weer mijn stijl die bovenkomt zeker? Ik ben wel echt weg van deze outfit, hij is zo simpel, maar echt zo elegant! Vooral het bloesje zorgt daar natuurlijk voor!


outfit recap march april

Ik ben echt niet iemand die voor felle kleuren gaat, dat merk je wel aan de vorige outfits. Toch besloot ik om hier voor een knalrode peplum top te gaan, iets wat me eigenlijk erg goed is bevallen. Ik moet er nog steeds erg aan wennen wanneer ik kleur draag, maar ik vind het wel een leuke verandering. Wat denken jullie?outfit recap march april

Dit is eigenlijk mijn favoriete outfit, omdat het echt helemaal "mij" is. Khaki, één van mijn favoriete kleuren en ook nog eens een hele trend voor dit seizoen. Een sjaaltje, leuk riempje en een paar leuke sandaaltjes! Ik hou ervan hoe simpel en comfy deze outfit is, maar hoe stijlvol hij er toch kan uitzien, mede door het riempje dan. Love it!outfit recap march april
Welke is jouw favoriet?

Share:

2 reacties

 1. Die outfit met die rode top vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tweede look is echt prachtig! <3

  Ik heb een super leuke giveaway op de blog doe je mee? <3
  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen