Healthy Days - Mijn favoriete workout Youtube kanalen!

Ben jij ook iemand die liever een workout thuis doet dan in de sportschool? Dan zitten we zo ongeveer op dezelfde golflengte. Ik vind het absoluut niks om naar de sportschool te gaan, door verschillende redenen. Onlangs gaf ik al een keertje mee dat ik wel eens een overzichtje wou maken met mijn favoriete at home workouts en hier is-ie dan! Lees je even mee?
at home workout

Yoga with Adriene.


Natuurlijk moest ik dit kanaal nog even vermelden. Of je nu wil beginnen met yoga, je het nog nooit gedaan hebt, of je al een expert bent, dit kanaal biedt filmpjes op alle niveaus. Ik ben zelf begonnen  met de 30 Days of Yoga en was direct door de microbe gebeten. Zeker een aanrader wanneer je tot rust wil komen, je eigen lichaam beter wil leren kennen en eens iets nieuw wil proberen.

XHIT.


Zin om een grondige workout te doen, maar je hebt niet veel tijd? Dan biedt dit kanaal de uitkomst. Hier vind je talloze workouts op terug die verschillende delen van je lichaam targetten, of misschien wel allemaal! Mijn favorieten zijn de Victoria's Secret workouts en verder alle workouts die te maken hebben met je buikspieren!


FitnessBlender.


Het concept van dit kanaal is een beetje anders, waarmee ik wil zeggen dat het een stuk formeler is. Bij de andere kanalen krijg je daadwerkelijk een persoon voor je die je meeneemt in de oefeningen en daarbij ook over andere dingen een grapje maakt, bij FitnessBlender gaat het uitsluitend om de oefeningen en krijg je meestal een voice-over die dan meer uitleg geeft bij de oefeningen. Ook op dit kanaal hebben ze enkele hele goede workouts.Heb jij nog suggesties? Laat ze dan zeker even achter in de reacties!

Share:

0 reacties