Lifestyle - Ja of nee - Vloggen!

Ik weet dat ik de laatste tijd heel wat veranderingen aan het doorvoeren ben, maar ook vandaag heb ik nog enkele vraagjes voor jullie. Waarschijnlijk hebben jullie nu echt door dat de grootste portie van deze blog niet meer gaat over beauty, maar dat dit onderwerp enkel nog sporadisch eens tevoorschijn komt. Even meekijken naar de "vraag van vandaag"? Lees dan even mee!
vloggen België


Jullie weten vast wel dat ik naast mijn blog ook een Youtube kanaal heb. Nu, daar praat ik waarschijnlijk nog het meeste over beauty, omdat ik het net wat makkelijker vind om erover te praten dan om erover te schrijven.

Nu heb ik al een hele hoop andere Youtubers de combinatie zien maken met vloggen, en aangezien ik wel echt van een persoonlijke toets hou, overweeg ik om ook aan het vloggen te slaan op mijn kanaal. Waarschijnlijk worden het geen dagelijkse vlogs, puur omdat ik door de week veel op de unief zit en mijn dagen er dus een beetje hetzelfde uitzie. Ik zo kiezen voor een wekelijkse vlog. Zo kan ik elke dag de leukste stukjes eruit kiezen en dan samenbundelen tot een vlog die een volledige week beslaat.

Ik zou heel graag jullie mening hierover horen. Zien jullie dat zitten om naast mijn artikels te lezen me ook te horen tateren tegen jullie? Ik film persoonlijk heel graag en zou jullie maar wat graag wat meenemen in mijn "persoonlijke" leven.

Ook ben ik nog op zoek naar een vlogcamera. Ik ben nu wat aan het proberen met mijn smartphone, maar natuurlijk is dat niet echt de kwaliteit waar ik naar op zoek ben. Iedereen die dus een goede vlogcamera kan aanraden, laat het even hieronder weten, dat zou ik heel leuk vinden!


Misschien heeft Youtube er binnenkort dus een weekly vlogger bij. Whoop! Volgen jullie veel vloggers? 

Share:

2 reacties

  1. Ik zeg; Gewoon doen! Maak een video en kijkt hoe het uit pakt. Leuke blog heb je trouwens :) Ik ga je volgen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou zeker naar je vlogs kijken! Doen dus ☺️

    BeantwoordenVerwijderen