Snap, got you - Winged Liner & Mint Jumper!

Tijd voor een "Snap, got you"! Het zonnetje scheen gisteren heel lekker bij momenten en ik maakte van de gelegenheid gebruik om even aan het raam te zitten en enkele foto's te schieten. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

winged liner mint jumper

Eerst en vooral: that hair though! Hoe snel groeit mijn haar eigenlijk wel? Ik heb het een maandje geleden laten afknippen, maar het is weeral aardig gegroeid. Het staat echt helemaal gezond nu en groeit als kool!

Af en toe krijg ik het idee om een winged liner te doen. In de meeste gevallen mislukt dat dan helemaal, maar vandaag was het mijn lucky day! Biiiijjjna een gelijke wing, maar hé, oefening baart kunst. Ik combineerde mijn liner opnieuw met mijn geliefde Maybelline Color Tattoo in de kleur Chocolate Suede, mijn favoriete cream oogschaduw van het moment!
Mijn nieuwe favoriete blush van het moment? De Essence Silky Touch Blush in Autumn Peach, nummer 80. Spotgoedkoop en prachtig van kleur! Op de lippen draag ik één van mijn favoriete productjes van het moment, de Hema Soft Matt Lipbalm in kleur 03, een prachtige, roze kleur.
winged liner mint jumper

winged liner mint jumper

winged liner mint jumper
Mocht ik kunnen en mocht het maatschappelijk aanvaardbaar zijn, ik zou deze trui in elk mogelijk kleur kopen. Deze mintgroene jumper van H&M is mijn favoriete kledingstuk van het moment. Hij is zo comfortabel, en het kleurtje is helemaal geschikt voor de lente!

Op deze dag ging ik even winkelen met de mama, filmde ik 2 video's en deed ik een hele hoop opzoekwerk rond vlogcamera's. Ja hoor, het gaat er nog echt van komen. Ik geniet er zo van om te kunnen filmen, dus het zou helemaal geweldig zijn mocht ik jullie overal mee naartoe kunnen nemen!Wat hebben jullie deze week zoal gedaan?

Share:

2 reacties

  1. Superleuke look. De jumper is inderdaad echt prachtig en eigenlijk een basic in elke kast. Daarom zou het maatschappelijk aanvaardbaar zijn als je hem in elke kleur aanschaft haha!

    BeantwoordenVerwijderen