Beauty - Look of The Day : It's Spring Time!

Na enkele dagen/ weken met niks anders dan regen, heb ik nu toch terug het gevoel dat er een zonnigere periode zit aan te komen! Dat doet me dan ook directs in krijgen in leuke truitjes, grote krullen en zachte looks. Kijk je even mee wat ik ervan gemaakt heb?
spring look of the dayWanneer ik denk aan de lente, denk ik aan een natuurlijke huid en een overall natuurlijke look. Ik koos voor mijn standaard foundation routine en wenkbrauwroutine. Voor de ogen wou ik toch een beetje kleur, maar hé, nog steeds neutraal en koos ik voor de Maybelline 24 hr Color Tattoo Leather Effect in Chocolate Suede, een prachtige medium bruine kleur met een gouden glinstering. Voor de lippen koos ik voor de MAC Angel lipstick, een prachtige neutrale, roze kleur!


Ik heb graag héél veel volume in mijn haar,...maar het is eerlijk gezegd zo slap als een vod van zichzelf. Daarom spoot ik er eerst wat Andrelon Verrassend Volume Duo Mist op handdoekdroog haar en droogde ik mijn haar ruw met de haardroger. Daarna ging ik aan de slag met mijn Remington Pearl Wand en door grote plukken te pakken en ze daarna goed uit te borstelen kreeg ik deze volumineuze krullen als resultaat!spring look of the day

spring look of the day

spring look of the dayWanneer ik aan de lente denk, denk ik tevens aan lekker lichte truitjes, dus kon mijn mintgroene truitje van de H&M met V-hals niet ontbreken!Hoe ziet jouw stijl eruit in de lente?

Share:

2 reacties

  1. Staat je goed joh, zo'n frisse look !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je haar echt prachtig! Ik heb zelf ook erg fijn en weinig haar dus ik weet hoe moeilijk het is om er een deftig volume in te krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen