Healthy Days - Feta Feast Lunch!

Tijd om nog eens een receptje met jullie te delen! Na dat stiekeme paaseitje, is het terug tijd om goed op onze voeding te letten. Moet dat moeilijk zijn? Nee. Kan dat in een sneltempo op tafel staan? Ja. Lees je even mee?feta feast lunch

Aaah, ik ben echt zo'n fan van feta! Ik kan gemakkelijk een volledig blokje oppeuzelen zonder enige moeite en geef toe, het is toch echt héél erg lekker ook.


Wat je nodig hebt voor deze lunch:


  • Fetakaas (200 gr, maar je kan ook wat minder nemen, ik eet het gewoon héél graag)
  • Enkele radijsjes
  • Zongedroogde tomaat
  • Speltbrood

Hoe ga je te werk?

 Dat is heel simpel! Knip het pakje feta open, en laat het even uitlekken op wat keukenpapier. Snij de kaas daarna in hapklare blokjes. Neem enkele radijsjes, spoel die af en verwijder het kontje. Als laatste doe ik er ook nog wat zongedroogde tomaat bij en voor de smaak neem ik ook een klein beetje van de olie waar de tomaatjes in liggen. Neem je speltbrood en snij enkele dikkere plakken af!
feta feast lunch

feta feast lunch

Eeeeen,....smullen maar! Deze lunch heb je echt in 5 minuten gepiept en het is ook nog eens superlekker bij dit prachtige lenteweer. Eet smakelijk!

Share:

2 reacties

  1. Oeh dit lijkt me lekker zeg! Is het heel erg als ik toegeef dat ik eigenlijk nog nooit radijsjes heb gegeten? Snel eens proberen dus :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker! Zou ik zelf niet zo snel bedacht hebben. Al heb ik sinds kort wel een radijs-kabeljauw gerecht met een pittige saus bedacht ;)

    BeantwoordenVerwijderen