Healthy Days - Nieuwe yoga challenge!

Yoga, I love it! Nadat ik een inleidingscursus had voltooid, stapte ik over naar individuele yoga workouts, maar bleef ik ook zoeken naar nieuwe uitdagingen. Na wat geklik kwam ik uit op de video's van Do You Yoga, een vrij nieuw kanaal. Zij hebben een serie video's die de naam "14 Day Yoga Shred". Dat klinkt zeker niet slecht in de oren, proberen die handel!
14 day yoga shred update


Yoga is fantastisch, maar soms mis ik een beetje de cardio. Deze reeks target zowel op individuele oefeningen als op cardio. Zo krijg je je lichaam wat meer op temperatuur en voel je ook dat je hartritme stijgt.Ik zit ondertussen aan dag drie en ben van plan jullie om de week een een update te geven. Zo ka ik jullie makkelijk om de week updaten en dan een volledige update hebben aan het eind van de twee weken. Dit is zeker een stuk intenser dan de yoga die ik gewoon ben, maar de sessies duren niet énorm lang. Wel blijf ik ze combineren met andere workouts, iets wat ik sowieso al doe.


Even benieuwd naar het resultaat als ik? Volg dan zeker even de updates!

Share:

1 reacties

  1. Wow, je zit er echt helemaal in. Ik ga het ook eens proberen. Niet de hele challenge maar een paar filmpjes om te zien of het me bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen