Lifestyle - Personal Update!

Het is zondag, dus tijd voor iets persoonlijks! Vandaag geef ik jullie een persoonlijke update: hoe gaat het met mij, met mijn blog, en het leven in het algemeen? Lees je even mee?lifestyle personal update

Ten eerste heb ik de laatste tijd echt enorm genoten van het zonnetje. Terwijl ik dit schrijf, dreigen de regenwolken alweer, maar na al die zonnige dagen kan het me eerlijk even geen barst schelen. Ik kon eindelijk zonder jas naar buiten en kon eindelijk mijn khaki duster coat van H&M aan! De winterschoenen heb ik definitief aan de kant geschoven, vanaf nu draag ik enkel nog ballerina's en sneakers!


Ik heb altijd zo van die periodes dat ik liever blog of liever video's maak. Momenteel heb ik weer zo'n periode waarin ik liever video's maak, maar dat gevoel verandert dus constant. Ik vind gewoon dat je bij het filmen veel creatiever kan zijn, bijvoorbeeld in het editen. Ik maak ook de laatste tijd heel graag verschillende soorten video's met allerlei onderwerpen: beauty, fashion,...maar ook gezonde voeding en voor aanstaande dinsdag heb ik weer iets leuks in de planning.


Ik merk dat ik de laatste tijd opvallend veel bezig ben met voeding en sporten. Gelukkig heeft mijn blog nu een ruimere hoeveelheid onderwerpen, dus kan het ook gewoon lekker. Ik ben gewoon erg bezig met wat ik eet, hoe mijn voeding bijdraagt aan mijn lichaam. Ook doe ik nu dagelijks lekker mijn workout en dat doet me echt heel veel deugd. Ik weet terug wat het is om na zwaar te sporten even te moeten gaan zitten, maar me tegelijk toch heel voldaan te voelen!Hoe gaat het met jullie, lieverds?

Share:

0 reacties