Fitness Update: 14 Day Yoga Shred & Abs!

Vandaag is het tijd voor de laatste update in verband met de 14 Day Yoga Shred, en ik laat jullie ook even weten wat ik er nu van vond. Daarnaast geef ik jullie ook even een "abs" update, omdat ik daar toch wel vraag naar kreeg. Lees je even mee?
14 day yoga shred abs updateIk heb de 14 day yoga shred voltooid,...en eerlijk gezegd,...ik was er niet helemaal fan van. De sessies waren zo kort dat ik eigenlijk maar net mijn lichaam opgewarmd had of de sessie was alweer afgelopen. Daarnaast is het ook niet echt de soort yoga waar ik van hou. Het was heel intensief, wat op zich niet verkeerd is, maar niet op een tegelijkertijd rustgevende manier. Zag ik een verschil door deze sessie? Ik denk jammer genoeg van niet,...14 day yoga shred abs update

Van links naar rechts: week 0, week 1 en week 2.


Gelukkig deed ik naast deze yoga shred ook nog mijn dagelijkse buikspieroefeningen en daar heb ik wel echt resultaat van. Ik heb er foto's van genomen, maar die geven het jammer genoeg niet goed weer. Ik zie in het echt wel degelijk verschil, maar dat lijkt op de foto wat weg te vallen,... Vooral mijn schuine buigspieren beginnen zich nu te ontwikkelen.14 day yoga shred abs update

Nu.Ik vind yoga nog steeds aan te raden, maar ik haal meer voldoening uit de video's van YogaWithAdriene, zij is nog altijd top! Hoe gaat het met jullie? 

Share:

2 reacties

 1. Tof dat je toch duidelijk een verschil ziet!
  Dat geeft je dan toch die extra motivatie!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. beste,
  ik heb je genomineerd voor the liebster award!
  Hopelijk vind je het leuke vragen en vul je hem snel in :)
  https://bluesparklesxoxo.wordpress.com/2015/04/25/the-liebster-award/
  Groetjes lana xxx

  BeantwoordenVerwijderen