Lifestyle - No Words TAG!

Ik werd onlangs getagd door de lieve Anke van Passion For Beauty om de No Words Tag te doen! Het concept is heel simpel: geen woorden gebruiken, enkel foto's om te antwoorden op de vragen van deze tags. Lees je even mee?
no words tag


1. Wat is de mooiste plek op aarde waar je ooit bent geweest?no words tag2. Waar gaat jou eerstvolgende reis naartoe?


Deze ga ik wel even zo beantwoorden, want ik heb op dit moment nog geen reis gepland!


3. Wat is jouw favoriete seizoen?no words tag
4. Wat doe je het liefst in het weekend?no words tag5. Wat was de mooiste dag in je leven?Ik heb heel veel mooie dagen beleefd, maar dé mooiste dag, die heb ik nog niet tot nu toe!6. Wat is jouw lievelingseten?
no words tag

7. Wat is jouw lievelingskledingstuk?
no words tag

8. Wat is jouw lievelingsgadget?
no words tag

9. Waar word je gelukkig van?
no words tag

10. Wat vind je het leukste aan bloggen?
no words tag


Ik tag:

- Romina (Dainty Ribbons)
- Essential Honesty
- MarykejaneDit was een erg leuke tag om te doen, maar eigenlijk helemaal niet makkelijk, haha! 

Share:

6 reacties

 1. heel erg leuk deze tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super goed ingevuld, ik vond 'em echt enorm moeilijk ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ingevult zeg en ook een erg leuke tag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was deze tag echt helemaal uit het oog verloren (ik had hem naar mezelf gemaild en kwam het net terug tegen), maar ik ga hem zo snel mogelijk toch nog doen! ^^ Dankjewel nog voor het taggen trouwens! <3

  BeantwoordenVerwijderen