Lifestyle - Snap, got you!

Ha, wie kent deze rubriek nog?! Deze had ik een tijdje ingevoerd toen mijn blog nog door het leven ging als "Fien's Beauty & Fashion Corner" en ondanks het feit dat ik het wel een leuke rubriek vond, vond ik de content niet genoeg om het elke week online te plaatsen. Nu wou ik wel nog eens een Snap, got you maken, en dat gebeurt vandaag! Lees je even mee?snap got you lifestyle blog


Voor wie deze rubriek toch nog niet zou kennen, volgt hier even een korte verduidelijk. Bij deze rubriek praat ik eigenlijk over de koetjes en de kalfjes, vertel ik jullie wat ik draag en hoe mijn dag er zowat uitzag. Klaar? Here we go!

Ik besloot om mijn make-up heel simpel te houden. De laatste tijd ben ik helemaal geobsedeerd met de Maybelline 24 hr Color Tattoo in Chocolate Suede, een prachtige medium bruine kleur met een gouden shimmer erdoorheen. Een goede laag mascara kan nooit kwaad en ik voegde nog een getinte lippenbalsem toe van NYC.
snap got you lifestyle blog

snap got you lifestyle blogOmdat ik zoveel leuke reacties kreeg op mijn laatste outfitpost, besloot ik om mijn rode H&M peplum top nog eens uit de kast te halen. Ik moet toegeven dat ik het toch wel leuk vind om wat kleur te dragen, maar ik moet het echt nog wat gewend raken. Ik combineerde deze top met een erg mooie rosé-gouden schakelketting van H&M. Mijn haar heb ik eerst vrij strak gekruld met mijn stijltang, waarna ik er een goed laagje haarlak overheen sprayde. Eens alles goed afgekoeld was heb ik mijn krullen uitgeborsteld met een borstel, tadaaa!

Ik moest deze dag naar de les, maar aangezien de les wat vroeger gedaan was, besloot ik nog even tot Gent Zuid, een klein winkelcentrum te wandelen. Ik had er even geen rekening mee gehouden dat ik al een hele tijd geen ballerina's meer gedragen had en,...natuurlijk had ik op mijn hielen blaren van hier tot in Tokio. Zo erg zelfs dat ik de H&M moest binnenwandelen om snel een paar slippers van € 5,00 te halen......Typisch Fien!


Heb jij deze week nog iets opmerkelijk meegemaakt? Laat het dan even achter in de reacties!

Share:

5 reacties