Healthy Days - Mijn Yummy Ontbijt!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en waar ik het vroeger deed met een boterhammetje met choco, probeer ik mijn ontbijt nu 's morgens met tijd en liefde te maken. Vandaag toon ik jullie waar mijn gezonde ontbijtje zoal uit bestaat. Lees je even mee?
granola breakfast recipe

Wat heb je nodig?

  • Magere yoghurt (ik gebruik AH biologische magere yoghurt)
  • Iets van een zoetje, zoals stevia of kandeel
  • Granola (ik gebruik de honey granola van Dorset Cereals)
  • Fruit naar keuze
  • Een lekkere bak koffie (voor mij althans ;) ! )


Ik vind het zo lekker om 's morgens iets lekker fris te eten en iets te eten waar ik gewoon direct energie van krijg en waar ik happy van wordt. Nu heb ik het à la Pinterest dresseren van mijn kommetje nog niet helemaal onder de knie, maar hé, oefening baart kunst! Ik eet enorm graag fruit en omdat het er op een ander moment van de dag niet echt van komt, incorporeer ik dat in mijn ontbijtje. Alles qua bessen en rood fruit zijn mijn favoriet, dus nu ga ik voor lekkere, Belgische aardbeitjes!

Waarom yoghurt 's morgens? Ik vind het licht verteerbaar én ik ben geen melk-drinker, wat dus eigenlijk moet zeggen dat ik mijn hoeveelheid zuivel ook ergens anders vandaan moet halen. Yoghurt is dan een leuke en lekkere optie!
granola breakfast recipe

granola breakfast recipeBenieuwd hoe je bovenstaande jar zo leuk maakt? Ik maakte er een DIY over!Ik kijk nu echt elke ochtend uit naar het ontbijt! Lekker bakje koffie zetten, aardbeitjes snijden, ik vind het heel rustgevend op een (vroege) ochtend. Hoe ziet jouw favoriete ontbijt eruit?

Share:

1 reacties