Fitness Update & Resultaten: Abs & Yoga Shred! (+ Foto's)

Het is nu een week geleden dat ik startte met het 14 Day Yoga Shred programma en dat ik echt intensiever begon te werken aan mijn buikspieren. Ondertussen heb ik een eigen routine/ programma ontwikkeld waar ik me goed bij voel en waar ik denk resultaten mee te boeken. Vandaag laat ik jullie een weekje na de start mijn resultaten zien! Kijk je even mee?yoga shred and fitness update

Zoals ik in de inleiding al zei doe ik nu een weekje de 14 Day Yoga Shred. Dit is dus een programmaatje van 14 dagen waarbij je elke dag een andere workout voorgeschoteld krijgt die ook telkens een andere spiergroep of oefening target. Mijn favoriete zijn zeker en vast de flexibility en core sessies, omdat je daar echt het verschil voelt.

Op zich denk ik wel dat dit een leuk programmaatje is, maar of je met dat alleen echt resultaten boekt, dat weet ik niet echt. Het zijn hele korte workouts van ongeveer 10 minuten en tegen de tijd dat mijn spieren goed opgewarmd zijn, is de workout eigenlijk al gedaan. Daarom combineer ik dit programma met een setje buikspieroefeningen en af en toe iets voor de armen en/of benen.Resultaten:yoga shred and fitness update

yoga shred and fitness update
Het verschil? Ik denk wel iets te zien, maar het kan natuurlijk ook verbeelding zijn. Ik heb wel het gevoel dat mijn buikspieren er een beetje beginnen uit te komen en dat vooral mijn zijdelingse buikspieren wat duidelijker ontwikkeld zijn. Het is ook daar dat ik op de voor- en na foto een verschil zie. Ook voel ik dat ik series oefeningen steeds langer kan volhouden en dat ik steeds meer oefeningen kan doen zonder moe te worden of in de kramp te schieten.


Ik ben eigenlijk best wel tevreden met het resultaat. Zelf zie je het verschil zo niet, omdat je jezelf elke dag in de spiegel ziet, maar op foto zie je het dan toch een tikje beter. Hoe gaan jullie workouts?

Share:

1 reacties

  1. Ik meen wel al verschil te zien, maar misschien verbeeld ik het me ook wel haha! Denk dat je het volgende week beter kunt zien, ben benieuwd! Super goed van je dat je zo goed bezig bent! Ik heb echt een hekel aan sport en terwijl ik dit type ben ik mijn workouts weer aan het uitstellen haha!

    BeantwoordenVerwijderen