Healthy Days: Reeks effectieve oefeningen voor de buikspieren!

Ik post regelmatig artikels over mijn fitness routine, maar ik kreeg al meermaals de vraag welke buikspieroefeningen ik nu eigenlijk allemaal doe. Want goed en wel dat ik vordering maak, als jullie niet weten wat ik precies doe, is het ook vrij moeilijk jullie een degelijke update te geven. Lees je even mee?
mijn buikspieroefeningen

Hieronder vind je even een lijstje met alle oefeningen die ik doe en hoeveel keer ik ze uitvoer:
Het aantal keer dat ik elke oefening doe kan heel veel lijken, zeker wanneer je buikspieren nog totaal niet getraind zijn. In dat geval raad ik aan om gewoon met kleinere aantallen te beginnen en dan stilletjes aan op te bouwen. Indien je halverwege echt niet meer kan is het ook beter om even goed te rusten en er daarna terug in te vliegen dan de oefening slecht te beginnen uitvoeren. Weet je even niet hoe je een oefening goed moet uitvoeren? Dan raad ik aan om even Google of Youtube te raadplegen,  daar vind je genoeg (professionele) info!Heb je nog vragen? Laat ze dan zeker even achter in de reacties en ik beantwoord ze graag!

Share:

3 reacties

  1. Wauw, goed bezig meid! De namen zijn echt Chinees voor mij, maar het klinkt allemaal erg inspannend ;) Je kan trots op jezelf zijn dat je al deze oefeningen kan doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat je het volhoud!
    Na 20 keer recht naar voren kan ik al niet meer verder hahah, succes!

    BeantwoordenVerwijderen