Lifestyle - Mijn favoriete apps!

Het stond al een hele tijd op mijn to-do lijst om jullie eens mee te geven welke apps ik op alledaagse basis gebruik. Blogger zijnde zijn dat natuurlijk veel apps die te maken hebben met social media, maar ook apps met betrekking tot fotografie, nieuws en lifestyle komen aan bod. Lees je even mee?

favoriete android apps


Social media apps:


Instagram:

Kunnen we ons inmiddels nog een leven op het net voorstellen zonder Instagram? Ik denk van niet. Ook ik ben grote fan van deze app. Leuke foto geschoten? Hop, het net op! Ook vind ik het leuk om anderen te volgen en inspiratie op te doen. Wie volgen jullie zoal?

Twitter:

Een app die ik waarschijnlijk nog meer gebruik dan Instagram. Ondertussen heb ik meer dan 10300 tweets de wereld ingestuurd, dat kan al beginnen tellen. Ik vind het gewoon heel erg leuk dat je zo makkelijk contacten kan leggen met iedereen die je aanbelangt; andere bloggers, pr-bureaus, zelfs de accounts van celebrities zijn niet meer veilig.

Youtube:

Behoort Youtube ook tot social media? Het is alleszins een app die ik heel vaak gebruik, niet alleen om mijn eigen statistieken te checken, maar ook om mijn favoriete playlists af te spelen en tijdens een heerlijk bad enkele filmpjes te kijken.favoriete android apps

favoriete android apps

favoriete android appsFotografie:


InstaSize:

Tegenwoordig is het "trendy" geworden om je eigen foto te behouden, maar die zogezegd te omlijsten zodat de foto zelf vierkant wordt. Er zijn ondertussen heel wat apps die dit doen, maar ik gebruik steeds deze. Ook kan je met deze app heel makkelijk collages maken, ideaal als je niet kan kiezen tussen al je leuke foto's!
favoriete android apps

Diverse:

Er zijn nog enkele andere apps die ik graag gebruik om mijn foto's te bewerken. Een voorbeeld is Pixlr, een heel eenvoudige app waar je tal van kanten mee uitkan. Eentje die ik nog niet zo lang geleden vond in de App Store: EyeEm. Deze app heeft echt héle leuke filters en is makkelijk in gebruik. Ook kan je je foto's delen met anderen die de app gebruiken!Lifestyle:


Nog een app die ik graag gebruik en zowel verband houdt met 1 van de onderwerpen van deze blog als met mijn lifestyle is de MyFitnessPal app, een app waar je heel makkelijk je calorieën mee kan bijhouden. In dit artikel vind je nog meer informatie over deze app!

Ook Bloglovin' is een hele fijne app. Met deze app kan je snel even je favoriete blogs checken!favoriete android apps
Welke apps gebruik jij op alledaagse basis? Laat ze zeker even achter in de reacties!

Share:

7 reacties

 1. Ik gebruik dezelfde apps behalve instasize ^^ Instagram is op dit moment mijn favoriete app denk ik ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen! Instasize lijkt me heel handig! Myfitnesspal ga ik ook eens downloaden! Vind ik altijd wel interessant om te zien hihi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk lijstje! Behalve de Instasize heb ik geloof ik alle apps die je laat zien ook tussen mijn apps staan:). En sinds vandaag is Trivia Crack er ook bij gekomen, ik kon er geloof ik niet helemaal meer om heen. Dit schijnt dé app hier van dit moment te zijn, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je gebruikt fijne apps. Zelf gebruik ik ze ook ( bijna ) allemaal.
  Leuk gedaan!
  Veel liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik sinds een half jaartje alleen vscocam voor mijn foto's te bewerken, je kan er alles mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om eens te zien welke apps iemand anders gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen