Beauty - Make-up Voor Outfitfoto's: Tips + Producten.

Bloggers die er ook vaak op uit trekken om outfitfoto's te schieten kennen het probleem wel: je neemt foto's, ze lijken best goed gelukt, maar wanneer je ze overzet op je computer kom je erachter dat je hele make-up look wegvalt. Door de maanden heen heb ik enkele dingetjes ontdekt en heb ik een vaste routine wanneer ik outfitfoto's ga schieten. Kijk je even mee?
make-up outfitfoto's


De eerste tip die ik je kan geven: zorg voor een egale, niet overbeladen basis. Er is niets zo raar als een portretfoto of een close-up waarbij je de foundation echt op je huid ziet zitten. Gebruik dunne laagjes, opbouwen kan je altijd, afnemen niet meer. Toch last van een basis die er wat too much uitziet? Ga dan nog eens voor een make-up spray! Ik gebruik een half (!) pompje van mijn Rimmel Wake Me Up Foundation, mijn Maybelline Fit Me Concealer in de lichtste kleur voor een wakker effect en de Catrice Camouflage Cream op puistjes.

Voor de rest zet ik mijn gezichtsmake-up net ietsje feller aan. Iets meer bronzer en blush zorgen ervoor dat je huid er gezond uitziet. Hou er rekening mee dat het op foto altijd minder sterk zal ogen dan in het echt! Ik gebruikte hier mijn vaste bronzer, de H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan en de Catrice Illuminating Blush in I am nuts about you. Voor nog wat extra glans voegde ik de Essence Sun Club Bronzer/ Highlighter in de kleur Sun Light aan.make-up outfitfoto'sZet ook je wenkbrauwen goed aan, want zeker wanneer het licht erop valt dreigen ze een beetje weg te vallen. Ik gebruik zoals altijd mijn Catrice Absolute Matt Pallet, de 3de en de laatste kleur.

Ik draag eigenlijk nooit veel oogmake-up, maar een subtiel tintje op de ogen staat altijd mooi. Ik ben de laatste tijd echt helemaal fan van de Maybelline 24 hr Color Tattoo in Chocolate Suede, een prachtige koele bruine kleur met een gouden glansje. Ook je wimpers goed aanzetten kan wonderen doen. Prachtige mascara: de Clinique High Impact Mascara!

Qua lipkleurtje kan je eigenlijk kiezen voor gelijk welke kleur. Mijn favorieten: een mooie rode lipstick of een subtiele koraaltint, lekker fris! Op de foto's draag ik de Clarins Rouge Eclat in Petal Pink.Zo, ik hoop dat ik andere fashion bloggers hier toch een eindje mee op weg heb geholpen. Heb jij nog andere tips? Laat ze dan zeker achter in de reacties, altijd leuk en nuttig!

Share:

0 reacties