Workout Of The Day - Abs, Arms & Legs!

Pfoeh, goede workout heb ik erop zitten vandaag! Naast mijn dagelijkse buikspieroefeningen besloot ik er vandaag nog een schepje bovenop te doen en alle spieren eens goed aan te spreken. Benieuwd? Lees dan zeker even mee!
workout of the day

Ik begin altijd eerst met wat yoga. Dit warmt je spieren goed op en het is ook gewoon heel leuk om mee te beginnen. Ik zit inmiddels aan dag 5 van de 14 Day Yoga Shred, overmorgen komt de eerste update online! Vandaag werden vooral de armspieren aangesproken, wat net heel goed in mijn workout paste. Enkele zwaardere oefeningen werden gecombineerd met iets makkelijkere, de perfecte mix!
Dan ging ik verder met de buikspieroefeningen en daarvoor gebruikte ik het kanaal FitnessBlender, waar ze hele goede workouts ter beschikking hebben. Deze workout duurt 10 minuten, dus ondertussen was ik toch al een 20-tal minuten bezig. Ik deed ook nog enkele extra oefeningen op mezelf: heel touches (50), butterfly crunches (25), gewone crunches (100).
Ik besloot nog af te sluiten met een workout voor de benen, aangezien ik die toch wel eens uit het oog durf verliezen. Ook hierbij koos ik voor een workout van FitnessBlender. Deze was vooral pilates-geïnspireerd, wat heel nieuw was voor mij, maar wel heel erg leuk! Onderschat het niet, maar zie er ook de fun van in.

Pfoeh, dit was een leuke workout! Wat doe jij deze week? 

Share:

0 reacties