3 X De Fuchsia Lip.

Zoals jullie wel weten ben ik een gigantische fan van lipproducten. Hoewel ik in de zomer steevast voor een felle lip ga, vind ik fuchsia een echte kleur voor de herfst. Nog steeds vrij fel, maar door de fuchsia ondertoon net wat meer geschikt voor de herfst. Ik zet vandaag 3 leuke kleurtjes op een rij, van draagbaar naar écht fuchsia. Kijk je even mee?

fuchsia lipsticks

fuchsia lipsticks


ELF Hydraterende Lipstick - Rosy-Go-Round

Voor de mensen die het graag wat subtiel aanpakken is dit de ideale lipstick. Hij is voedend en heeft een mooie glans, waardoor hij al wat draagbaarder is. Ook is hij niet in-your-face fuchsia, hele prettige lipstick!


ELF hydraterende lipstick rosy-go-round

ELF hydraterende lipstick rosy-go-round

Sleek Lipstick - Loved Up

Dit is de felste van de drie, en zeker een kleurtje voor de durvers onder ons. Loved Up is een prachtige, felle fuchsia roze kleur. Hij valt lekker op en je hoeft je make-up voor de rest niet té opvallend te maken. Deze lipstick heeft een fantastische structuur: lekker romig, héél gepigmenteerd en hij blijft lang zitten. Mijn favoriet. 

sleek loved up lipstick

sleek loved up lipstick

 Barry M Loud Mouth - Gossip

Deze kleur zit wat tussen de twee vorige in: hij heeft wel wat de vurigheid dat je van een fuchsia kleur kan verwachten, maar door zijn vloeibare structuur kan je hem zo licht of zo zwaar dragen als je wilt. Hier heb ik hem vrij subtiel aangebracht, ongeveer 1 laagje. Net als de twee andere lipsticks voelt hij comfortabel aan op de lippen. 

barry m loud mouth gossip

barry m loud mouth gossip

Welke van de drie is jouw favoriet?

Share:

10 reacties

 1. Moeilijk kiezen, ze staan je allemaal erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral de tweede heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind ze alle drie erg mooi ben gek op roze-tinten x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allemaal mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind gossip de leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super, ik vind ze alle drie supermooi. De eerste is eerder voor een formele gelegenheid, de ander voor een avondje uit en de laatste voor bij je schoonouders ;)
  Zelf ben ik in het bezit van de middelste maar dan van MAC: Girl about town.
  Die ander twee wil ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die van Barry M lijkt mij het mooist! Ik vind ze alle drie echter echt wel mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind Gossip je het mooist staan, al zijn ze natuurlijk alledrie wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen