Look Of The Day: In The Forest.

Ondertussen hebben jullie al een nieuwe outfitpost gezien, maar er kwamen ook enkele leuke close-ups tevoorschijn toen ik de foto's importeerde. Te jammer om ze niet met jullie te delen vond ik! Daarnaast zijn ze ook nog eens in het bos genomen, dus ik ben helemaal fan! Kijk je even mee?

fall look of the day

Gezicht:

Rimmel Wake Me Up Foundation
Maybelline Fit Me Concealer
Catrice Colour Correcting Mattifying Powder
Catrice Absolute Matt Pallet - 4de kleur - Contour
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Essence Hello Autumn Highlighter

Ogen

Catrice Absolute Matt Pallet
Catrice Lash Extensions Mascara
Essence Hello Autumn bruin oogpotlood

Lippen

Rimmel Kate Moss 107 Lipstick

fall look of the day

fall look of the day

fall look of the day

fall look of the day

fall look of the day


Wie is er nog zo'n fan van het bos? 

Share:

8 reacties