De beanie, iets voor jou?

De beanie kwam een jaar of 2 geleden echt helemaal tot leven: iedereen droeg hem en dit op verschillende manieren. Is het nog steeds een ding? Wat vind jij? Ik ben er nog altijd een fan van en toen mijn mama gisteren met deze thuiskwam was ik gelijk enthousiast. Of ik er echt mee sta? Ik betwijfel het!

style beanie

De reden waarom we van beanies houden? Zelfs op een bad-hair day kan je toch nog redelijk voor de dag komen. Bovendien houdt hij je lekker warm én ziet hij er ook nog eens stylish uit. Nu twijfel ik nog elke dag hoe ik deze moet dragen. Met bril, zonder bril, haar opgestoken, haar los,...wat vind jij?

style beanie

style beanie

style beanie

style beanie

style beanie

Ik denk dat ik deze beanie het liefste draag met mijn haar opgestoken en met mijn bril. Wat vind jij? 
Share:

7 reacties

  1. Yay! De beanie is zo leuk! Ik heb ze in alle kleuren hihi! Heerlijk voor in de winter. Hij staat je ook leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat je echt leuk. Ik vind het bij anderen altijd zo leuk staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo leuk! Helaas kort haar, dus dan heb ik geen haar meer over! Haha. XOXO, daphny

    BeantwoordenVerwijderen