Op mijn make-up wishlist!

Het is alweer een hele poos geleden dat ik nog eens een wishlist samenstelde die uitsluitend make-up bevat. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer naar de iets luxere producten aan het uitkijken ben. Jammer genoeg hebben die luxere producten ook een luxe prijskaartje, dus belanden ze op de wishlist! Benieuwd wat ik momenteel heel graag aan mijn stash zou toevoegen? Lees dan zeker even verder!

make-up wishlist


 • Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes. Ik ben al een grote fan van haar lipglossjes, maar sinds het aan mijn oren kwam dat ze ook valse wimpertjes heeft uitgebracht, staan ze op mijn wishlist. Omdat ik van mezelf al vrij lange wimpers heb, grijp ik meer naar de halve sets!
 • Rimmel Apocalips Matte Lipstick. Je weet hoe dol ik ben op vloeibare lipsticks. Wel, de bekende Apocalips lijn van Rimmel wordt nu uitgebreid met matte kleurtjes. Voorlopig heb ik ze enkel gespot op feelunique.com, maar wie weet komen ze nog naar BelgiĆ« en Nederland. Laten we duimen!
 • Urban Decay Naked Basics 2 Pallet. Iedereen lijkt er helemaal weg van te zijn, de oogschaduws zouden boterzacht zijn en van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn het kleurtjes die ik elke dag draag, dus zijn ze wel de investering waard. Niet? 

Welke productjes staan nog op jouw wishlist? 

Share:

9 reacties

 1. Leuke wishlist! Ik zou zelf graag Teint Idole van Lancome willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke wishlist. Naar de Tanya Burr producten kijk ik ook uit :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie producten! Ik hoop dat je ze kunt scoren binnenkort :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten. Die Matte Apocalips wil ik ook proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke producten! Ik ben nooit van de valse wimpers, maar zulke halve kan ik wel een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Urban decay naked 2 basics is echt super fijn heb hem nu een paar weekjes! Ik wil graag nog een mac lipstick en blush

  BeantwoordenVerwijderen