Hoe mijn haar voller en langer werd.

Ik heb altijd énorm fijn haar gehad en heb ook nog eens heel weinig haar. Resultaat: een paardenstaart, geen optie, want er lijken maar 5 haren in te zitten. Krullen? Nope. En toen besloot ik iets meer dan een half jaartje geleden dat het welletjes was en ik maar eens meer moest omkijken naar mijn haar. Vandaag vertel ik jullie wat ik daar allemaal voor gedaan heb! Lees je even mee?

haar voller langer

Op de foto hierboven zie je links hoe mijn haar er in juni van dit jaar uitzag. Futloos, heel dun en gewoon écht niet mooi. Rechts zie je hoe mijn haar er nu uitziet (met wat krullen erin).

Je kent het wel, die reclames op televisie die de allernieuwste geavanceerde shampoo voorstellen als een wondermiddel. Wel, normaal ben ik daar zeker geen voorstander fan, maar de L'Oréal Fibralogy shampoo trok toch mijn aandacht. Het beloofde veel goeds: elk haartje zou verdikken en je anders futloze haar zou meer body krijgen. "Het zal wel." was mijn gedacht, maar ik probeerde het toch.

Na een tweetal maanden begon ik al zeker en vast een verschil te zien. Mijn haar verdikte daadwerkelijk en ik leek ook wat meer haar te hebben.
Nu, een halfjaar later, is het verschil meer dan duidelijk. Mijn haar ziet er gezond uit, heeft een mooie glans, krijgt zelden gespleten punten en kan eindelijk verschillende haarstijlen verdragen, én iets wat nooit ging: het groeit!

Nog enkele na-foto's:

haar voller langer

haar voller langer

Verder gebruik ik eigenlijk geen conditioner, geen haarmaskers, niets wat mijn haar extra zou kunnen doen wegen. Je vraagt je waarschijnlijk af of mijn haar dan niet als stro aanvoelt? Nope, lang leve die shampoo! Wel gebruik ik af en toe een volumemousse wanneer ik voor extra body ga en natuurlijk altijd heat protector wanneer ik hitte op mijn haar gebruik.

Wat vind jij van het resultaat en,..wat is jouw holy grail haarproduct? 

Share:

6 reacties