Iets voor jou? De hipster knot!

Je ziet ze de laatste tijd overal en laat ons eerlijk zijn; het is een beetje hit or miss. Sommige mensen zijn er helemaal fan van, andere mensen vinden het niet zo fantastisch. Ikzelf vind het een heel handige haarstijl, maar, staat hij me wel?

hipster knot
Heel eerlijk vind ik het zelf nog niet zo verkeerd staan. Eén nadeel: ik heb énorm fijn haar, dus zakt deze haarstijl wel eens uit bij mij en durven er al wat haren gaan vliegen. Nu, wat touperen en haarspray doen al heel veel, dus ik ben helemaal te vinden voor deze haarstijl! Mijn haar is uit mijn ogen, maar hangt toch nog grotendeels lost!


hipster knot

hipster knot


Is het iets voor jou? 

Share:

4 reacties

  1. Haha leuke naam geef je het! Staat je leuk :) ik draag het zelf ook regelmatig zo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het wel leuk, geeft een beetje een Selah Sue effect! (Maar dan minder extreem ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen