Mijn 5 minuten make-up look!

Je wilt eigenlijk helemaal opgemaakt en glam op je werk of school verschijnen, maar dat warme bed houdt ons tegen. Eens eruit gerold moeten we ons snel snel klaarmaken, maar we willen er toch ietwat opgemaakt uitzien. Vandaag toon ik jullie mijn snelle make-up look. Kijk je even mee?

5 minuten make-up look


Gezicht

Rimmel Wake Me Up Foundation - review
Maybelline Fit Me Concealer - review
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Essence Silky Touch Blush - Kissable

Wenkbrauwen: MAC Omega oogschaduw

Ogen

Catrice Lash Extensions Mascara

Lippen

MAC Angel lipstick

5 minuten make-up look

5 minuten make-up look

5 minuten make-up look

Deze look is echt in een wip geklaard en je ziet er toch iéts beter uit dan de I-just-rolled-out-of-bed look! Wat moét jij echt op je gezicht hebben wanneer je de deur uitgaat? 

Share:

4 reacties

 1. Een mooie snelle en frisse look, i like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook altijd ongeveer dezelfde hoeveelheid producten maar ik doe daar toch echt een kwartiertje over haha! Momenteel is concealer echt een must want met dat vroege opstaan steeds heb ik wel echt wallen en donkere kringen! Daarnaast is mascara ook echt een must :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie naturelle look
  staat je goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen