Mijn celebrity crushes: make-up & fashion!

Iedereen heeft wel van die personen waar ze echt naar opkijken. Beauty-en fashionblogger zijnde zijn dat voor mij mensen die een echte signature look hebben wat make-up betreft of die echt uniek zijn door hun kledingstijl. Benieuwd wie mij celebrity crushes zijn? Lees dan zeker even mee!

 • Tanya Burr. Ik denk dat je de hele grote Youtubers ondertussen wel tot écht bekende mensen kan rekenen. Sommigen hebben wel een miljoen abonnees of zelfs meer. Je kan er niet echt onderuit dat Tanya Burr een persoon is die iedereen opvalt. Niet alleen lijkt ze me een superlieve meid, ze heeft ook een hele leuke stijl, van heel schattig en lief naar lekker stoer! (Bron foto)
 • Rosie Huntington- Whiteley. Voor mij één van de mooiste vrouwen die er zijn. Daarnaast heeft ze ook steeds een make-uplook die me heel erg aanspreekt: vrij naturel, niet te veel blabla, maar met de nodige glamour. (Bron foto)
 • Miranda Kerr. Duuuh. Als er iemand is met wie ik een kleerkast zou willen delen, is het Miranda Kerr wel. Ze kan de meest simpele items combineren tot prachtige outfits, van casual naar dressy. (Bron foto)
 • Olivia Palermo. Tja, wie zou haar nu niet kiezen als celebrity crush? Ze ziet er niet alleen prachtig uit, haar fashion taste mag er ook best wezen! (Bron foto)
Wie is jouw celebrity crush? 

Share:

4 reacties

 1. Oh ja, Rosie is echt prachtig! Mijn 'stijlicoon' is toch wel Blake Lively. Zij is écht mijn 'woman crush' haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond Lauren Conrad altijd wel heel leuk, maar ik volg haar eigenlijk niet ofzo haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lijstje, persoonlijk vind ik Emma Watson erg classy en naturel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Olivia Palermo vind ik ook supermooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen