Swipe & Shop: de Tinder-app voor fashion?

Oh jongens, ik heb een nieuwe, leuke app ontdekt, speciaal voor alle fashionista's! We kennen het allemaal wel, we dwalen uren aan een stuk rond op het fameuze internet, een allegaartje aan prachtige webshops. Maar,...we zijn eigenlijk niet echt op zoek naar iets? Dan is deze nieuwe app misschien iets voor jou! Kijk je even mee?



Vers van de pers: de Swipe & Shop app van Sanoma. Vergelijk het een beetje met het hele Tinder gebeuren: de app opent zich en je krijgt direct een leuk accessoire of kledingstuk te zien. Vind je het wel de moeite? Geef het dan wat liefde. Vind je het helemaal niks? Kruisje! Eigenlijk willen we ons laten verrassen door de trends van vandaag en de aanbiedingen van vandaag. We zijn met onze beste vriendinnen aan het shoppen, alleen is die beste vriendin vandaag je eigenste smartphone!



Meer informatie over het kledingstuk dat je misschien wel in je kleerkast zou willen hebben? Met één simpele klik vind je direct de prijs, de winkel en kan je het zelfs onmiddellijk bestellen. Je krijgt ook direct meer informatie over de verzendkosten en de leveringstermijn. Handig toch?

Deze app is helemaal gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store!

Heb jij de perfecte match al gevonden? Kijk ook even op swipenshop.nl!

Share:

5 reacties