How-to Haarstijl: Braided Headband.

Ik doe de laatste tijd steeds meer met mijn haar en daar ben ik blij om. Het mag eens wat meer zijn, nietwaar? Vandaag heb ik voor jullie een superschattige haarstijl: de braided headband. Vrij makkelijk om te maken en je haar is uit je gezicht. Lees je even mee?

braided headband hairstyle

braided headband hairstyle

Wat heb je nodig?

Heel veel schuifspeldjes en een beetje geduld.

Hoe ga je te werk?

- Verdeel je haar in twee gelijke delen achteraan. Je scheiding kan je behouden. 
- Vlecht elk deel van je haar in een gewone vlecht met 3 stukjes. Probeer het in het begin vrij strak te houden en vlecht wat naar omhoog, zo heb je geen rare bulten wanneer je de vlechtjes over je hoofd legt.

Dan zie je er zo uit:

braided headband hairstyle

- Nu is het enkel nog een kwestie van de vlechtjes naar de andere kant over je hoofd te leggen en alles vast te zetten met schuifspeldjes. Probeer de uiteindes wat te verstoppen onder je vlechtjes.
- Je kan dit kapsel nog wat fixeren met haarspray, maar ik vind dat deze haarstijl met de nodige speldjes wel goed blijft zitten.

braided headband hairstyle

braided headband hairstyle

braided headband hairstyle


Wat vind jij van deze, toch wel schattige haarstijl? 

Share:

4 reacties

  1. Ik zou dit ook graag eens willen doen, maar m'n haar is opgeknipt, dus vlechten is niet zo evident :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Ik vind deze haarstijl zo mooi. Helaas is mijn haar daar op dit moment nog iets te kort voor.

    BeantwoordenVerwijderen