Outfitfoto's: De Bloopers.

Ik leef in fases, ook wat mijn blog betreft. Het ene moment schrijf ik uitsluitend over beauty, dan neemt fashion weer de bovenhand. Ik denk dat we nu in een fashion-periode zitten. Omdat het niet altijd van een leien dakje loopt of ik ook wel eens een héle rare pose aanneem tijdens het foto's schieten, heb ik vandaag de beste bloopers op een rij gezet. Kijk je even mee?

outfitfoto's bloopers

De eerste foto was een oepsie-momentje bij de laatste shoot. Vaak denken we dat het wel leuk is om een foto te nemen wanneer ik aan het wandelen ben. Jammer genoeg is het niet echt geslaagd wanneer ik bergop wandel,..

Overbelicht, dat is zeker, maar waar is mijn ene voet naartoe? Mijn benen slaan bijna in elkaar als je het zo bekijkt.

outfitfoto's bloopers

Het nadeel aan nieuwe schoentjes voor de eerste keer dragen wanneer je foto's gaat nemen: blaren! Ik had deze letterlijk nog geen kwartier aan en mijn hielen lagen al open. Ochja, no pain, no gain.

outfitfoto's bloopers


Euhm,...ja, deze foto spreekt voor zichzelf denk ik. 

outfitfoto's bloopers

Mocht je na deze bloopers toch nog zin gekregen hebben om de goeie outfitfoto's te bekijken, dan volgen hier even de linkjes:


Heb jij ooit al zo'n blooper meegemaakt? Laat het dan zeker even weten in de reacties!

Share:

3 reacties