Mijn "holy grail" skincare producten.

Mijn huid doet vrij lastig wanneer het op skincare aankomt. Ze is meestal vrij gevoelig en een allergische reactie is niet uitgesloten. Wanneer ik dan een skincare routine vind die m'n huid tevreden stelt, blijf ik daar ook trouw aan. Vandaag toon ik jullie mijn holy grail skincare producten!

holy grail skincare


Mijn skincare routine bestaat uit 4 producten, niet meer en niet minder. Less is more is een gezegde dat zeker van toepassing is bij mijn huid.

 • TBS Camomille Silky Cleansing Oil. Wat je op de foto ziet staan, is mijn derde fles van dit product. Jep, inderdaad, mijn derde fles. Dit is een hele zachte olie die de make-up zo van je gezicht doet afglijden. Even deppen met een vochtige doek en klaar is Kees. Ik denk dat ik dit product eeuwig zal blijven gebruiken. Daarnaast is hij ook nog eens lekker voedend en dat is altijd mooi meegenomen.
 • TBS Aloe Soothing Gel. Ook mijn derde verpakking. Je ziet vast wel dat ik niet afwijk van deze skincare routine. Ondanks het feit dat deze moisturizer een gel-textuur heeft, is hij ongelooflijk voedend. Ik heb last van droge plekjes in de koudere maanden en toch slaagt dit product erin mijn huid genoeg te voeden. Top!
 • Nog een product dat ik al eeuwen lijk te gebruiken en maar niet opgaat: de TBS Aloe Eye Defense oogcrème. Deze is niet heel erg speciaal, maar houdt de gevoelige huid onder mijn ogen toch genoeg gevoed en gaat echt héél lang mee.
 • Als laatste een product dat echt iedereen kent: Bioderma. Hét micellair water bij uitstek. Ik gebruik dit product om mijn oogmake-up snel te verwijderen wanneer het een vrij zware look is en ik gebruik hem ook als tonic na de cleansing oil. Ik blijf erbij dat dit het beste micellair water is dat je kan hebben. Moeilijk te vinden? Check eens de site van iU onder andere!

Wat zijn jouw skincare favorieten? Laat ze even achter in de reacties! 

Share:

5 reacties

 1. Ik ben benieuwd naar het product van Bioderma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bioderma... Het zit standaard in mijn visagiekit. Iedereen kan het verdragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou graag die TBS reeks eens uitproberen. Klinkt echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je dit deelt, ik ben op zoek naar wat goedkopers haha, dit is misschien wel wat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook fan van de Bioderma Miccelaire lotion en de reinigingsolie van The Body Shop! Zalige producten!

  BeantwoordenVerwijderen