Wat betekent Youtube/bloggen voor mij,...en voor jou?

"Wat vind je daar nu leuk aan? Tegen een camera babbelen of andere mensen tegen een camera zien babbelen?" Een vraag die ik regelmatig krijg. Wel, ik beantwoord die vraag in de video van vandaag. Want wat betekenen Youtube en bloggen nu eigenlijk voor mij?Kan je de video niet bekijken? Klik dan even hier!

Wat betekent Youtube/ bloggen voor jou? 

Share:

6 reacties

 1. Echt zo'n leuke video ! Eens iets anders dan anders ! :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te horen! Ik vind bloggen ook echt geweldig, ik kan eigenlijk niet meer zonder. Make-up is mijn passie en grootste hobby en bloggen doe ik zo ontzettend graag. Ik wil er echt niet meer mee stoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke video, heb je leuk gedaan! Ik hou echt ontzettend veel van bloggen, ik kan mijn inspiratie er in kwijt en als ik dan ook nog eens leuke reacties krijg wordt ik al helemaal gelukkig!
  I love blogging!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk filmpje. Ik heb enige tijd geleden jouw blog ontdekt en vind hem heel leuk!

  Ook al ben ik enkele jaartjes ouder dan jou, toch zou ik een voorbeeld aan jou mogen nemen: gewoon foert zeggen en als ik zin heb in een bepaalde look hem gewoon dragen! Er liggen enkele felgekleurde lipsticks in m'n lade maar in durf ze buitenshuis niet snel dragen omdat ik denk: Wat gaan de mensen van me vinden?

  Vind jouw mentaliteit heel inspirerend, ben vorig jaar in een zotte bui ook een blog gestart maar heb nooit de energie gevonden om er echt tijd in te steken. Misschien moet ik er nieuw leven in blazen en er gewoon voor gaan!

  Doe zo voort meid! Ik herken jouw 'accent' een beetje, Oost-Vlaamse meid rond Wetteren?

  BeantwoordenVerwijderen